Ezért fontos a deszcendensed és így számolhatod ki

Ezért fontos a deszcendensed és így számolhatod ki

Címlap / Életmód / Ezért fontos a deszcendensed és így számolhatod ki / 3. oldal

De hogyan számolhatod ki?

Először is tudnod kell az aszcendensedet, amit a születési helyed, óra és perc alapján tudsz kideríteni. Ha ezek megvannak, kerítened kell egy online elérhető aszcendens kalkulátort, és máris megismerheted az aszcendensed állatövi jegyét. 

A csillagjegyeket ábrázoló térképeken láthatod, mely jegyek állnak éppen egymással szemben, azaz kik azok, akik aszcendens-deszcendens párokat alkotnak – ez egy jó lehetőség, ha vizuálisan ismerkednél a deszcendenseddel. Egy másik módszer a számolás: mivel tizenkettő csillagjegy létezik, elég, ha követed a sort, és az aszcendensedhez hozzáadsz hatot. Ez is azt eredményezi, hogy végül megkapod a deszcendensedet. De, hogy ne kelljen ezzel bíbelődnöd, összegyűjtöttem neked az aszcendens-deszcendens párokat:

  • A Kos aszcendens deszcendense a Mérleg
  • A Bika aszcendens deszcendense a Skorpió
  • Az Ikrek aszcendens deszcendense a Nyilas
  • A Rák aszcendens deszcendense a Bak
  • Az Oroszlán aszcendens deszcendense a Vízöntő
  • A Szűz aszcendens deszcendense a Halak

… és persze fordítva is működik a dolog. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy kizárólag az aszcendens-deszcendens párok találhatnak egymásra.

Még az asztrológiában is sok egyéb tényező befolyásolja a tökéletes párkapcsolatokat. Ugyanakkor fontos útmutató lehet ez számodra, illetve újabb megválaszolandó kérdéseket vethet fel akkor, amikor igyekszel jobban megismerni önmagadat, a vélt, vagy valós hiányosságaidat. Nem csoda, ha elsőre idegennek érzed a deszcendensedet, azt pedig főleg, hogy esetleg a soraik között találd meg a nagy Őt. Az ellentétek ugyanakkor izgalmas feladatokat tartogatnak. Sok előnyöd származhat abból, ha megismered és meg is érted a másik feled látásmódjait.

A deszcendensed azt mutatja meg, milyennek lát téged a külvilág – valószínűleg pont olyannak, amilyennek a legkevésbé sem gondolod magadat. Ez pedig sokat segíthet, ha meg akarod tudni, miért vonzol „bizonyos típusú” férfiakat az életedbe, vagy mit láthatnak benned mások, ami annyira felkelti az érdeklődésüket. 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást