Ezért fontos a deszcendensed és így számolhatod ki

Ezért fontos a deszcendensed és így számolhatod ki

Címlap / Életmód / Ezért fontos a deszcendensed és így számolhatod ki / 2. oldal

Miért olyan fontos a deszcendensed?

A korábbiak ismeretében lehet, hogy azt gondolod, a deszcendensed már nem is olyan lényeges dolog, hiszen születésed pillanatában éppen távozni készült a porondról. Ennek azonban pont az ellenkezője igaz, ugyanis a deszcendensed lesz az a terület, aminek köszönhetően minden egyensúlyba kerül. A deszcendensed rávilágít arra, mi hiányzik a személyiségedből, az életedből, valamint melyik az a terület, amin még lenne mit fejlődnöd.

A deszcendens képes arra is, hogy megmutassa, milyennek látnak minket mások, szemben az aszcendenssel, ami inkább a saját véleményünket, célunkat tükrözi. 

Különösen nagy szerep jut neki a párkapcsolati életedben, hiszen jó eséllyel a lelki társadat is annak a személyében találod majd meg, aki az ellenpólusod, a testreszabott lelki-kiegészítőd. Az asztrológia szerint tökéletes jelölt lehet az, akinek a te deszcendensed az aszcendense. Egy ilyen partner nem csak rámutathat a hiányosságaidra, hanem abban is segíthet, hogyan javíthatod ki őket, tehát miként kerülhetsz tökéletes összhangba saját magaddal. 

dragana991/istockphoto.com

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást