Meztelenség és nadrágsétáltatás: 6 kattant júliusi világnap

Meztelenség és nadrágsétáltatás: 6 kattant júliusi világnap

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Meztelenség és nadrágsétáltatás: 6 kattant júliusi világnap

5-én dolgozz, amennyit csak bírsz, 14-én dobd le a textilt, 28-án pedig egyél egy tábla tejcsokit! Íme, a júliusi teendőid.

„Maradj távol a napfénytől!” világnap

Július 3-án, tehát a nyár kellős közepén tartják a „Maradj távol a napfénytől!” világnapot. Az ünneplők ilyenkor olyan elfoglaltságot keresnek maguknak, hogy végig beltérben maradhassanak. 

A nap célja eredetileg az volt, hogy felhívja a figyelmet az UV-sugárzás veszélyeire, illetve adjon egy kis „szabadságot” a bőrnek, ám az őrültebbnél őrültebb programlehetőségek a humor irányába vitték az ünnepet. Ha láttál már nyugdíjasokat üvegezni, akkor megérted…

A munkaholisták világnapja

Július 5-én ünnepeljük a munkamániásokat – mi mással, mint munkával?! 2014-ben egy kicsivel nagyobb elkötelezettséget igényel a dolog, hiszen szombatra esik a világnap, de egy tősgyökeres munkaholistának ez ugyebár a legkevésbé sem lehet probléma.

Dolgozz ezen a napon annyit, amennyit csak bírsz. Sőt, egy kicsit talán még többet is! Másnap pedig tárgyald ki az eredményeket a többiekkel, és versenyezzetek, ki jutott a legelőbbre!

A meztelenség világnapja

Július 14-én végre lazíthatnak egy kicsit azok, akiknek a mindennapi ruhaviselés leginkább kényelmetlen átok. Ha minden vágyad, hogy alaposan megszellőztesd az idomaidat, keress fel egy nudista strandot ezen a napon, és élvezd a korlátlan szabadságot! 

Ha erre nincs lehetőséged, akkor egy pikánsabb napozás is megteszi az erkélyen vagy a kertben – csak vigyázz, nehogy fő attrakcióként szolgálj a szomszédoknak közben.

„Sétáltasd meg a nadrágodat!” világnap

Július 27-én ideje jól megsétáltatnod a nadrágodat. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint naponta 10 000 lépést kellene tenned a testi-lelki épség megőrzéséért, ám az emberek nagy része még feleennyit sem teljesít. 

Arról nem szól ugyan a fáma, hogy nyári ruhában vagy szoknyában érvényes-e a dolog, de szerintünk abszolút.

Tejcsokoládé nap

Nem véletlen, hogy külön napot szenteltek az egész világ kedvencének. Július 28-án ünnepeljük a tejcsokoládét – nyilvánvaló módon evéssel.

Az amerikaiak ilyenkor nyakló nélkül falják a finomságot, mi azonban inkább minőségi, mintsem mennyiségi élvezetre buzdítunk. Tény, ami tény: egy tábla még senkinek sem ártott!

Sajttorta nap

Július vége a mennyei csemegéké a lökött világnapok tekintetében. 30-án szinte kötelező ínycsiklandó sajttortát készítened, vagy legalább beülni egy cukrászdába, hogy megegyél egy szeletet. 

Készítheted friss gyümölccsel, lekvárral, esetleg mindkettővel – a lényeg, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül merülj el egy pillanatra az asztali örömökben. (Sovány túróval és édesítővel egyébként akár fogyókúrabarát desszertet is összeüthetsz. Itt a képhez tartozó recept!)
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást