Mérleg pasit szeretni: Milyen együtt élni az örök mérlegelővel?

Mérleg pasit szeretni: Milyen együtt élni az örök mérlegelővel?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mérleg pasit szeretni: Milyen együtt élni az örök mérlegelővel?

Ahogyan telnek a hetek, és egyre jobban áthaladunk az őszbe, úgy váltakoznak a horoszkópok is, ezennel pedig elérkeztünk az egyik legmegosztóbb jegyhez, a Mérleghez. Erről a zodiákus jegyről köztudott, hogy mindig mérlegel, ami olykor bizonytalanságnak tűnhet, pedig teljesen más áll a háttérben. Sokan a kiismerhetetlen természetéből kifolyólag megrémülnek a Mérleg férfitól, hiszen sosem tudni, éppen min merenghet, mi tükröződik azokban a mély, titokzatos szemekben. Azonban, ha kissé megkapargatjuk a felszínt, akkor meglepő és bíztató tényekre lelhetünk! Nézzük tehát, mire számíthatunk, ha egy Mérleggel készülünk összebútorozni!

Döntésképtelenség vagy racionalizmus?

Valójában egy Mérleg már kilóméterekről kiszúrható, ugyanis ő az, aki az üzletek polcai előtt két különböző terméket a kezébe tartva mereng.

Első pillantásra azt híhetnénk, hogy egy világot megreformáló, kulcsfontosságú dolgon agyal, de igazából éppen pro és kontra listát állít össze, hogy a fekete vagy a sötétkék zoknit vegye-e meg.

Viccet félretéve, a Mérlegre köztudottan jellemző a megfontoltság, azonban ezt sokan félreértik, és úgy értelmezik, hogy döntésképtelen, pedig igazából inkább racionalista.

Adatokat gyűjt, elemez, és szinte minden mellett tud negatív és pozitív érveket felsorakoztatni, így sokszor egy külső hatás eredményeként hozza meg a végleges döntését.

Emiatt pedig azt híhetnénk, hogy könnyen befolyásolható, pedig csak egyel több információhoz jutott, ami miatt a mérleg nyelve az adott irányba dőlt.

Se Veled, se Nélküled

A Mérleg férfiban rengeteg érzelem összpontosul, csupán más-más oldalon.

Emiatt olykor hangulatembernek tűnik, hiszen az egyik pillanatban még minden idejét a szerelmével akarja tölteni, a másikban pedig már szabadságra van szüksége.

Bár ez utóbbit nem kell szó-szoros értelemben venni, mégis képes olyan nyersen előadni az aktuális érzelmi szorulását, hogy tényleg azt hisszük, nem akar a társaságunkban tartózkodni.

Emiatt pedig sok konfliktusa lehet a környezetével, és azt híhetjük, éppen egy se Veled, se Nélküled kapcsolat kellős közepére pottyantunk.

Mentségére szóljon, ha észleli, hogy hibázott, akkor becsületesen elnézést kér, sőt, nem rest kiengesztelni a kedvesét és elhalmozni minden földi jóval.

Ugyanakkor erősen jelen van az a ha, mert viszonylag elég ritkán kap észbe magától, így nem árt olykor rávezetni a dolgokra!

Bejárónők előnyben!

Főzöl, mosol, porszívózol, rendet raksz és még el is viseled a rigolyáit? Akkor Te vagy a tökéletes egy Mérleg számára!

Ugyanis ezen a frontos is él az éles kettősség e jegy szülötteiben, mivel szeretik a rendet és harmóniát, ugyanakkor a megteremtéséhez már kissé lusták.

Félreértés ne essék, a szükség nagyúr, így ők is képesek a házimunkára, ha muszáj!

De inkább gondoskodnak arról, hogy ne így legyen, és abba fektetnek energiát, hogy megtalálják azt a társat, aki örömmel végzi el ezeket a teendőket, míg ő kényelmesen hátra dől, és tovább mereng az élet fontos kérdésein.

Lassú víz partot mos

Minden kettőssége és kiismerhetetlensége ellenére a Mérleg egy remek társ lehet, aki a kellő időben képes meghozni a helyes döntéseket, és jó irányba terelni az események folyását.

Csakhogy számára mindehhez idő kell, ebből adódóan pedig rengeteg türelemmel kell viseltetned az irányába.

A megfontoltság és a mérlegelés az élet minden területén megjelenik a Mérleg férfinál, így biztos lehetsz benne, hogy remekül gazdálkodik, és egy kitartó társra lelhetsz személyében, csupán egy nagy adag toleranciával kell rendelkezned.

Viszont ma már számtalan meditatív foglalkozás létezik, szóval miért is ne vágnád a fejszéd egy keményfába, nem igaz?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást