Mérleg a párod? Ezekre számíts!

Mérleg a párod? Ezekre számíts!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mérleg a párod? Ezekre számíts!

Az, hogy ki milyen csillagzat alatt született, jelentősen befolyásolja, hogy milyen lesz az alapszemélyisége. Tudd meg, mi mindenre számíts, ha egy mérleg a párod!

Mérleg, az örökös mérlegelő

Ha van rossz tulajdonsága a mérlegnek, az az örökös mérlegelés, és az ebből adódó döntésképtelenség. Ugyanis szeret mindent minden oldalról megvizsgálni, alaposan körbejárni a témát, mielőtt dönt. Megnézi, mennyi befektetéssel jár valami és hogy abból mit tud profitálni.
Ezzel persze általában csak az időt húzza, mivel azt reméli, hogy az élet majd dönt helyette. Mindezek mellett, ha valamit sikerült elhatároznia, akkor azt tűzön- vízen keresztül átveszi.

Harmónia mindenek felett

Ahogy a neve is mutatja, a mérleg szeret egyensúlyban lenni. Éppen ezért mindent megtesz, amit csak lehet, annak érdekében, hogy a külső, belső harmóniát fenntartsa.
Amennyiben valamilyen oknál fogva kibillen középről, akkor szinte elveszik, mert ismeretlen és veszélyes terepre érkezett. Szerencsére azonban minden erejét összeszedi ilyenkor, hogy visszataláljon az egyensúlyi helyzetébe.

A szépség és a divat megszállottja

Az összes jegy közül a mérleg az, aki a legkifinomultabb stílusérzékkel rendelkezik. Ez persze igencsak meglátszik az öltözködésén és a környezetén. Imádja a drága, elegáns ruhákat, olykor a fél fizetését otthagyja egy-egy különleges darabért.
Ha elmegy valahova, szinte mindig kifogástalanul jelenik meg és ez vonatkozik mind az öltözködésére, mind pedig a sminkére. Ezért is könnyű észrevenni náluk, ha rossz periódusban vannak, mivel ekkor gyakran magukhoz képest sokkal slamposabbak.

Mindenkinek jót akar

Sokan kétszínűnek titulálják a mérlegeket, mivel mindenhova húznak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy köpönyegforgatóak, hanem az összes ember kedvében szeretnének járni, mivel mindennél jobban vágynak mások szeretetére és elismerésére.
Éppen ezért szándékosan sosem bántanának meg másokat, maximum akkor, ha igazságtalanság éri őket.

Pár lépéssel a föld felett jár

A mérlegeket sokan illetik álmodozó, idealista jelzőkkel, akik nem tudnak két lábbal a földön állni.
Azonban nincs min csodálkozni, hiszen levegő jegyűként imád szárnyalni a fantáziája. Sokszor naiv és manipulálható, de ez is csak azért van, mert mindenkiről a jót feltételezi, és eleve bizalommal áll másokhoz.  

Kreatív művészlélek

Szintén a levegő jegyűek sajátossága, hogy meglehetősen kreatívak, így sokszor olyan szakmában is helyezkednek el, ahol ezt kamatoztatni tudják (pl. divattervező, táncos).
Hobbynak is általában olyanokat választanak, ahol ezt a képességüket fejleszthetik, így imádnak rajzolni, festeni, varrni, stb. Annak ellenére, hogy társaságkedvelő, nagyon jól elvan akkor is, ha csak maga lehet, csendben, nyugodt környezetben.

Könnyen barátkozik

A mérleg alapjába véve igen kedves és rokonszenves, így könnyen és gyorsan barátkozik. Szeret jókat beszélgetni és nevetni, és mindenkit közvetlenül fogad. Sokan keresik is a társaságát, mivel tudják, bármikor számíthatnak rá, mert mindig segítőkész. Viszont ennek van egy hátulütője is, mégpedig az, hogy gyakran kihasználják, mivel képtelen nemet mondani, így gyakran helyez maga elé másokat.Mint azt láthatjuk, a mérleggel igen könnyű kapcsolatot létesíteni, akár barátságról, akár szerelemről van szó. Viszont fontos, hogy ne támadjuk hátba, mivel ha erre rájön, akkor gyorsan pontot tesz a kapcsolat végére és nehezen bocsájt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást