Életmód / Ezotéria

Időbe telik, amíg elkötelezi magát, de megéri várni rá – a Mérleg nő jellemző viselkedése a párkapcsolatokban

Időbe telik, amíg elkötelezi magát, de megéri várni rá – a Mérleg nő jellemző viselkedése a párkapcsolatokban

Akit érdekel az asztrológia, az tudja, hogy csillagjegyünk sokat elárul személyiségünkről – többek között azt is, hogyan viselkedünk egy kapcsolatban. Szeptember 23. és október 22. között születnek a Mérlegek, akik nőként nem mindennapi szeretők, és minden perc megéri, amit velük tölt az ember.

A Mérlegek aktív társasági életet élnek és hamar megszerettetik magukat szinte bárkivel, így szívesen mennek el randizni is. Ha a kapcsolat komolyra fordul, a szülőket, rokonokat és barátokat is egyből leveszik a lábukról.

Olykor viszont teljesen döntésképtelenek, amelynek oka, hogy mindenben észreveszik és „mérlegre teszik” a jót és rosszat. Ilyenkor nem bánják, ha egy külső segítséget kapnak a döntéshozatalban.

Nemcsak tanácsokat hallgatnak meg szívesen, hanem minden problémát. Egy Mérleg nő mindig odafigyel párja mondanivalójára, sosem hagyja figyelmen kívül és sosem kiabálja túl a másikat. Nyitott a másik fél nézőpontjának meghallgatására, akkor is, ha másképp vélekedik egy problémáról, és ez a tulajdonsága nagy kincs egy párkapcsolatban.

Kép forrása: unsplash.com

A Mérlegek abban is jók, hogy a saját álláspontjukat kommunikálják. Ezért is ajánlott jogi területen elhelyezkedniük, mert remek vitakultúrával rendelkeznek és hatékonyan fejezik ki magukat. Ezt a tulajdonságukat minden férfi értékeli, mert a Mérleg nő sosem hagy kétséget a felől, hogy éppen miért mérges vagy mi bántja.

Egy Mérleg jegyű nőnek fontos, hogy párja jól bánjon vele. A korrektséget elvárja, hiszen ő maga is igazságosan viselkedik mindenkivel.

Mivel élete legfőbb célja az egyensúly megteremtése, ennek párkapcsolatában is mindig jelen kell lennie, különben hátat fordít és továbbáll. Ha úgy érzi, kedvese nem tiszteli eléggé és méltatlanul bánik vele, a Mérleg nő ezt kifejezésre juttatja és elhagyja párját.

A Mérlegek segítőkészek és emiatt remek csapatjátékosok, ami egy kapcsolatban elengedhetetlen. Szívesen és hatékonyan nyújtanak segítő kezet párjuknak, tehát ha úgy érzed, összecsapnak a fejed fölött a hullámok, ők pikk-pakk találnak megoldást. Kedvenc évszaka az ősz és nemcsak azért, mert ekkor ünnepli születésnapját. A pulcsis időjárás, a sült gesztenye és sütőtök fűszerillat a nagy kedvence, és másokkal ellentétben a Mérleg ilyenkor érzi magát a legkiegyensúlyozottabbnak.

A Mérleg jegy szülötteinek kell egy kis idő ahhoz, hogy igazán el tudják kötelezni magukat valaki mellett. Egy kapcsolat kezdetén mindenki mérlegeli egy kicsit, mit várhat, de a Mérleg minden lehetséges kimenetelt aprólékosan végiggondol. Ettől azonban nem kell megijedni, csak egy kis időre van szüksége, semmi több. Egy kis türelem az, ami ilyenkor kell neki, hogy tudja, bízhat párjában.

Egész élete az egyensúlyról szól, az élet minden területén ezt keresi: munkában, szerelemben, családi életben egyaránt és mindennek arányosnak kell lennie.

Olykor ugyan hajlamos a „mérleg” hol egyik, hol másik oldalára billenni, de ez nála természetes, ilyenkor hagyni kell, előbb-utóbb úgyis „kiegyenlítődik”.

Igazi romantikus jegy, szeretetét gyakran fejezi ki ajándékokkal és a párjának szervezett kellemes programokkal. Szereti az élet minőségi, finom dolgait, úgyhogy akitől idegen a luxus és a kényeztetés, az nem fogja magát jól érezni vele.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást