Mérföldkövek: Mit szeretnél elérni 30, 40, 50 vagy 60 éves korodra?

Mérföldkövek: Mit szeretnél elérni 30, 40, 50 vagy 60 éves korodra?

Címlap / Életmód / Lélek / Mérföldkövek: Mit szeretnél elérni 30, 40, 50 vagy 60 éves korodra?

Mire 30 éves leszel

  • Amikor elérkezik a 30. születésnapod, megannyi lelki változáson mész keresztül. Ezen a ponton már sokkal inkább felnőttnek érzed magad, mint előtte bármikor, és ezzel el is jutunk az első mérföldkőhöz: a függetlenséghez. Fontos, hogy ekkorra már legyen mögötted stabil anyagi háttér, hogy ha baj van, egyedül is meg tudd oldani a problémáidat, anélkül, hogy a szüleidre kéne támaszkodnod.
  • Apropó egyedüllét, a 30. életévedben jutsz el ahhoz a mérföldkőhöz is, hogy végre nem érzed azt, hogy szükséged van másokra a boldogsághoz. Nem kell, hogy mindig elkísérjen téged valaki, ha moziba akarsz menni, hiszen tökéletesen érzed magad a saját társaságodban.
    Kipróbálod azt, milyen egyedül élni, vagy akár egyedül utazni.
  • Ekkor kell elengedned minden olyan önbizalmi problémát, ami végigkísért téged a 20-as éveid alatt. Hogy nem elég vékonyak a combjaid, vagy nem vagy elég magas; ezek a dolgok többé nem számítanak. Mert rájössz, hogy a világon senki sem tökéletes, viszont olyan, mint te, csak egy van!
  • Ezen a ponton nem csak anyagi biztonságra van szükséged, de arra is, hogy végre egyről a kettőre lépj. Ez azt jelenti, hogy veszel magadnak valamit, amire hosszú ideje spóroltál: egy lakást, egy autót, bármit, ami nagyobb anyagi ráfordítást igényel. És büszke vagy arra, hogy ezt sikerült elérned!
svetkid/istockphoto.com

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást