5+1 mérföldkő, ami apróságnak tűnik, de sokat jelent a közös jövőtökre nézve

5+1 mérföldkő, ami apróságnak tűnik, de sokat jelent a közös jövőtökre nézve

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 mérföldkő, ami apróságnak tűnik, de sokat jelent a közös jövőtökre nézve

Lehet, hogy túl vagytok már egy-két szokásos párkapcsolati buktatón, sőt már olyan fontos pillanatokat is megéltetek együtt, mint az első csók, az első együtt alvás, sőt már az összeköltözés is megfordult a fejetekben. Ezeken a nyilvánvalóan fontos szakaszokon kívül vannak még olyan apróságok, amikről nem is gondolnád, mégis sokat számítanak a kapcsolatotokban. A jövőre nézve sokat számít, hogy ezeket a pillanatokat hogyan élitek meg együtt – lássuk tehát, hogy mik is ezek!

Amikor megvan az első belső poénotok

Szuper, ha jól kijöttök egymással, bírjátok egymás humorát, sőt saját magatokon is jóízűen tudtok nevetni akár egymás előtt is.

Fontos pillanat a kapcsolatotokban, amikor megszületik az első olyan poén, amit csak ti értetek, sőt lehet, hogy csak számotokra vicces.

Ez ugyanis egy olyan plusz láthatatlan köteléket alakít ki köztetek, ami sokkal erősebb, mint gondolnád. Nektek már megvolt ez a különleges pillanat?

Amikor elkezditek becenéven szólítani egymást

Izgalmas pillanat, amikor először beírod a telefonodba a nevét. Először csak egy keresztnév, talán egy kedves emoji, semmi más.

Aztán telnek a hetek és hónapok, és elkezditek becenéven szólítani egymást.

Ha nem jön, akkor ne erőltesd, úgyis ki fog alakulni, hogy hogy szereted szólítani a másikat, ezen felesleges gondolkozni.

Jó érzés, amikor ez belülről jön, és már úgy is becenéven szólítjátok egymást, ha nem kettesben vagytok, hanem akár egy nagyobb társaságban. Ja, és persze utána jöhet a név szerkesztése is a telefonban!

Amikor először egymásnál alszotok, és tényleg csak alszotok

Természetes, hogy fontos pillanat a kapcsolatotokban, amikor először szexeltek, hiszen ez nem csak egy közös intim élmény, de egy új szakasz is az életetekben.

Ugyanilyen fontos, ha nem fontosabb az is, amikor úgy töltitek egymásnál az éjszakát, hogy csak összebújtok, beszélgettek és egymás karjában alszotok el.

Nincs is romantikusabb egy ilyen esténél, így, ha elérkezik ide a kapcsolatotok, akkor könyveld el, hogy igenis jó irányba haladtok!

Amikor először látjátok egymást betegen

Amikor beteg vagy, semmire nem vágysz, mint, hogy a takaró alatt aludhass és minél előbb vége legyen az egésznek, és újra egészséges legyél.

Normális esetben, ha még csak ismerkedsz valakivel, akkor eszedbe sem jut, hogy a másik ilyen állapotban lásson, hiszen nyilvánvalóan nem a legjobb formádat fogod hozni.

A kapcsolatotok azonban egy új szintre kerül, ha már úgy is jó együtt lenni, amikor egyikőtök beteg, hiszen jól esik, ha valaki ápol, vigyáz rád és lesi minden kívánságod.

Hidd el, ilyenkor egyáltalán nem érdekli, hogy milyen a hajad, hogy nézel ki vagy mi van rajtad, egyetlen dolog fontos, hogy minél előbb meggyógyulj!

Amikor vacsorát főz neked

Lehet, hogy egyikőtök sem egy igazi konyhatündér, de nem is ez a lényeg.

Ha a pasid főzött neked, akkor a gesztust értékeld, ne azt nézd, hogy tökéletes lett-e a végeredmény.

A legfontosabb ugyanis a szándék, hogy gondolt arra, hogy egy hosszú nap után jól fog esni neked, ha a kedvenc vacsidat főzi neked.

Ha valóban jól esett, hogy ennyit készült csak azért, hogy neked örömet okozzon, akkor valamivel te is lepd meg őt viszonzásképp!

Amikor együtt terveztek egy nyaralást

Túl vagytok már azon a fázison, amikor azon kell izgulni, hogy vajon visszaír-e, vajon mikor találkoztok legközelebb és megfogja-e a kezed a moziban.

Ha együtt tervezgettek valamilyen nyaralást vagy hosszúhétvégét, akkor egyértelmű, hogy mind a ketten egy kicsit komolyabban gondoltok a kapcsolatotokra és nem csupán hetekre terveztek egymással.

Ha megvan a kiszemelt időpont vagy célállomás, akkor nincs más hátra, mint az apró részleteket megtervezni és persze visszaszámolni!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást