Teszt: Ez a sorozat illik a legjobban a személyiségedhez!

Teszt: Ez a sorozat illik a legjobban a személyiségedhez!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszt: Ez a sorozat illik a legjobban a személyiségedhez!

Keresel egy jó sorozatot, amivel kitöltheted az üres estéket, vagy lazíthatsz egy kicsit egy tálka rágcsával a kezedben? De vajon melyik széria lesz az, ami nálad biztos befutó? Tesztünkből kiderül, melyik az a sorozat, amit a személyiséged alapján szerintünk élvezni fogsz.

0%

Melyik a kedvenc társasjátékod?

Milyen könyveket olvasol legszívesebben?

Mikor szeretsz sorozatot nézni?

Mi volt a kedvenc tárgyad a suliban?

Melyik jellemző rád a legjobban?

Teszt: Melyik sorozat illik a személyiségedhez?
A neked való sorozat: Trónok harca

Trónok harca

Szereted, ha egyszerre sok minden történik, ha benne vagy a dolgok sűrűjébe, és ha nem tudod, mi lesz a következő lépés. A Trónok harca számodra tökéletes választás, mert minden epizódban történik valami olyan fordulat, amit más sorozatok az évadzáróra szoktak tartogatni. Kifejezetten élvezed, hogy sok a karakter, és hogy ezek mindegyike összetett személyiség, mert szívesen foglalkozol azzal, hogy megértsd mások motivációját, hogy kiderítsd, mi áll a tetteik hátterében.
Modern család

Modern család

Szereted a humort és a vicces helyzeteket, te vagy az, akinek nem kell a szomszédba mennie egy kis jó kedvért. Képes vagy önmagadon is nevetni, és nem próbálsz mindig tökéletesnek látszani, elfogadod a saját gyengeségeidet, hiszen azok emberivé tesznek téged. Pont így vannak ezzel a Modern család szereplői is, akik éppen kis esetlenségeik miatt lesznek nagyon valódiak és szerethetőek, miközben a sorozat képes görbe tükröt tartani a túl könnyen ítélkező társadalom elé is. Ez számodra tökéletes kombináció.
Sherlock

Sherlock

Akkor érzed jól magadat, ha van, ami leköti a figyelmedet, ha van min gondolkodni, és ha rád vár egy rejtély megfejtése, de legalábbis egy probléma megoldása. A Sherlock Benedict Cumberbatch-csel azon kevés sorozatok közé tartozik, ami képes lehet lekötni a figyelmedet és ébren tartani az érdeklődésedet. Könnyen azonosulsz majd a főhőssel, de legalábbis nagyon megkedveled a karakterét, és téged is végig izgalomban tart, hogy meg tudod-e fejteni a rejtélyt.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!