Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? Ebbe a bűnbe esel a leggyakrabban

Melyik napon születtél? Ebbe a bűnbe esel a leggyakrabban

Hétfő: falánkság

A hétfőn születettek igyekeznek odafigyelni az egészséges táplálkozásra, mivel fontos számukra a rendszer az életükben, azonban egy-egy finom falatra nehezen mondanak nemet, még akkor is, ha tudják, hogy az nem éppen a legegészségesebb választás.

Ennél is nagyobb baj, hogy egy harapás után nehezen állnak meg, és néha elengedhetetlen vágyat éreznek, hogy kedvenc csemegéjükből addig lakmározzanak, amíg csak van belőle a tányéron.

Kedd: szerelmi kalandok

A kedden születettek igazi mesterei a flörtnek, és ezzel még akkor is nehezükre esik felhagyni, ha már egy komoly, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek.

Bár nem felszínesek, és képesek nagyon mély érzelmek megélésére is, időnként, csak a kaland és az izgalom kedvéért, hajlamosak olyan futó kapcsolatokba is belemenni, amiket később megbánnak.

Szerda: hiúság

A szerdán születettek azok, akik nem csak adnak a külsejükre és a megjelenésükre, de az is fontos számukra, hogy ezt mások is elismerjék.

Tudják, hogy a szép külső nem minden, de könnyű levenni őket a lábukkal azzal, ha valaki megdicséri őket, és nem szívesen mutatkoznak slamposan, vagy smink nélkül mások előtt.

Csütörtök: lustálkodás

Ha kell, a csütörtökön születettek bármilyen kemény munkát el tudnak végezni, de az az igazság, hogy van, amikor ezt nem szívesen teszik.

Ha van rá lehetőségük, szívesen odáznak el teendőket, hogy tovább pihenhessenek a kanapén, reggelente pedig az utolsó pillanatban kelnek fel, mert nehezen ereszti őket az ágy.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást