Melyik napon születtél? Eláruljuk, mi a spirituális feladatod a világban

Melyik napon születtél? Eláruljuk, mi a spirituális feladatod a világban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik napon születtél? Eláruljuk, mi a spirituális feladatod a világban

Hétfő

A te feladatod az életben a saját boldogságod megtalálása, és ebben lehet, hogy többen is megpróbálnak majd megakadályozni. Neked az a dolgod, hogy ne hallgass azokra, akik olyan elvárásokat állítanak fel veled szemben, amelyek nem a te valódi vágyaidat tükrözik. Keresd a magad útját, és azt próbáld meg követni.

Kedd

Spirituális vezetőként érkeztél erre a világra, és a feladatod, hogy mások útját is megvilágítsd. Légy óvatos – ez ne azt jelentse, hogy ráerőlteted az akaratodat másokra, inkább csak próbálj jelzőfény lenni a számukra, miközben te is biztos vagy abban, amit csinálsz. Így állíthatsz jó példát mások elé is.

Szerda

A te spirituális feladatod az életben, hogy mindig az arany középutat keresd. Igyekezz ezt az egyensúlyt megtalálva másokat is ebbe az irányba terelni, és próbálj tartózkodni a szélsőségektől. Ha ilyesmit érzékelsz a környezetedben, másokat is mértékletességre kell intened.

Csütörtök

Tanítói céllal jöttél a világra, és ezt megélheted a szakmádon keresztül is, de akár úgy is, hogy egy számodra fontos személynek átadod a már megszerzett ismereteidet. Gyűjts életed első szakaszában minél több tapasztalatot, hogy amikor valaki tanácsot kér majd tőled, legyen mit megosztanod vele.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást