Életmód / Ezotéria

Melyik a te mandalád? Ezt árulja el a személyiségedről

Melyik a te mandalád? Ezt árulja el a személyiségedről

A mandalák a hiedelem szerint hindu vagy buddhista isteneknek, esetleg magának az egész kozmosznak az ábrázolásai. A mintákkal kirakott körökből kiválasztva egyet a saját személyiségedről is sokat megtudhatsz.

Válaszd ki a mandaládat!

A mandaláknak a rajzolása is spirituális folyamat, és egyes vallásokban a rajzok, illetve készítésük nagyon fontos szerepet tölt be. Még ha nem is hiszel azonban ebben, akkor is izgalmas kiválasztani azt a mandalát, ami a leginkább tetszik neked, amiről a leginkább úgy érzed, hogy kifejezi a személyiségedet, és aztán megkeresni az ehhez tartozó leírást. Ne gondolkodj sokat, hallgass az ösztöneidre, és lehet, hogy meglep majd, milyen jól illik rád a mandalához tartozó attribútum és leírás.

Kép forrása: diply.com

1. mandala: Harmónia

Ha az első mandalát választottad, nálad minden a harmóniáról és az egyensúlyról szól. Ez a mandala tökéletes párosítása a yinnek és a yangnak, a maszkulinitásnak és a femininnek. Ez a mandala egy hattyú szellemét ábrázolja, aki egyszerre nőiesen bájos, és férfias, védelmező erőket is hordoz magában. Ha ezt a mandalát választottad, akkor a szellemed talán azt próbálja üzenni neked, hogy próbálj nagyobb harmóniát teremteni magad körül, és saját belső világodban is.

2. mandala: Gyógyulás

Ha ezt a mandalát választottad, akkor lehet, hogy valamilyen testi vagy lelki bajjal kell szembenézned, és megszabadulnod tőle. Ez a mandala egy béka szellemét hordozza, ami az ősi, mély megtisztulás szimbóluma. Ha ezt a mandalát választod, a szellemed talán azt próbálja üzenni, hogy mélyebbre kell ásnod, és több figyelmet kell fordítanod befelé, mint a külső hatásokra. Ha képes vagy elég mélyen önmagadba nézni, rájössz, hogy az új nézőpont a régi ügyeknek is egészen más perspektívát ad majd.

3. mandala: Intuíció

Ha ezt a mandalát választottad, akkor az azt jelentheti, hogy most arra van szükséged, hogy a megérzéseidre hallgass. Ez a mandala egy bagoly szellemét hordozza, amely képes a sötétben is látni és tájékozódni, és nem téveszti el az irányt. Ezzel a mandalával a szellemed azt üzenheti neked, hogy maradj nyitott, hallgass és figyelj, mert a válaszokat talán önmagadon belül találod meg. Már most is többet tudsz, mint amennyit elismersz önmagadról.

4. mandala: Vízió

Ez a mandala egy fehér tigris szellemét hordozza, aki figyelmes, és minden részletet észrevesz, meghallja a környezete üzenetét. Ha ezt a mandalát választottad, lehet, hogy neked is szükséged van arra, hogy figyelmesebb legyél, és mélyen magadba nézz, hogy megtaláld a lelked valódi szándékait. Lehet, hogy a jövőd felé is figyelmet kell fordítanod, hogy meglásd, melyik az az út, amelyet követned kell a boldogságod érdekében.

5. mandala: Megbocsájtás

Ha ezt a mandalát választottad, lehet, hogy itt van az ideje annak, hogy elengedj valami régi fájdalmat, vagy negatív érzelmet. Ez a mandala egy kutya szellemét hordozza, akiben ott gyökerezik a tisztaság, a valakihez tartozás és a hűségre való képesség. Ha ezt az ábrát választottad, a szellemed azt kérheti tőled, hogy hallgass a szívedre valamilyen üggyel kapcsolatban. Nem biztos, hogy vissza kell térned valakihez, de talán itt az ideje, hogy a saját lelki békéd megtalálása érdekében elengedd a hozzá fűződő negatív gondolatokat.

6. mandala: Kommunikáció

Ennek a mandalának minden szintje, minden rétege valamilyen új tartalmat hordoz, akárcsak a kommunikáció esetében, ahol a verbális és non-verbális jelek is más-más tartalmat jelentenek. Ez a mandala egy bálna szellemét hordozza, aki énekével sok mindent tud akár kilométerekre lévő társainak is tudomására hozni. Ha ezt a mandalát választottad, a szellemed talán azt próbálja üzenni egy szituációval kapcsolatban, hogy gondold át, mi az, ami ki lett mondva, és mi az, ami nem. Lehet, hogy sokkal mélyebben magadba kell nézned ahhoz, hogy megtaláld a valódi üzenetet.

7. mandala: Képzelet

Ez a mandala egy szitakötő lelkét hordozza, aki szépségével és törékenységével olyan energiákat hoz el a számodra, amelyek segítenek magasan szárnyalni, és új dolgokat alkotni. Ha ezt a mandalát választottad, akkor a szellemed talán arra kér, hogy hagyd abba a fölösleges aggódást, és ne analizáld túl a dolgokat, inkább engedd szabadjára a képzeletedet, mert ebből a döntésből különleges alkotások születhetnek majd meg.

8. mandala: Szeretet

Ez a mandala egy csikóhal szellemét hordozza, amely képes vonzalmat és törődést mutatni a hozzátartozóknak. Ez a mandala arra emlékeztet, hogy nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szeretteinkkel éreztessük, hogy valóban szeretve vannak, és hogy az életben hozott döntéseink mozgatórugójának mindig a szeretetnek kell lennie. Ez a mandala arra emlékeztet, hogy térj vissza azokhoz az emberekhez és dolgokhoz, akiket és amiket szeretsz, hogy tölts több időt olyasmivel, ami a szeretet érzésével tölt meg, de mindenek előtt, hogy ne felejtsd el szeretni önmagadat is.

9. mandala: Együttérzés

Ez a mandala egy elefánt szellemét hordozza, amely örökös tagja saját csordájának, és emlékeztet bennünket arra, hogy csak azért érdemes küzdenünk, amit igazán, a szívünk mélyén is fontosnak érzünk. Ha ezt a mandalát választottad, a szellemed talán azt próbálja üzenni, hogy nézz mélyen a szívedbe, és éld át mélyebben azt a helyzetet, amiben vagy. Gondold végig, hogy valóban kibontakozol-e, megéled-e az érzelmeidet, és együttérzést mutatsz-e azok iránt, akik szintén a kialakult helyzet részesei.

10. mandala: Erő

Ez a mandala egy sas szellemét hordozza, aki az erő, a hatékonyság és a határtalanság szimbóluma lehetne. Képes arra emlékeztetni bennünket, hogy a lehetetlen helyzeteket is a magunk javára, és akár győzelemre fordíthatjuk. Ez a mandala felébreszti a benned élő harcost! Ha ezt az ábrát választottad, az azt üzenheti a számodra, hogy emelkedj felül a helyzeten, nézd távolabbról a teljes képet, és ne ijedj meg, merd elvenni azt, ami valóban neked jár.

11. mandala: Inspiráció

Ez a mandala egy páva szellemét hordozza, ami nem csak szépséget, tartást és büszkeséget is jelent, egy olyan szellemet, amely nem fél megmutatni magát a világnak. Ha ezt a mandalát választottad, akkor a belső szellemed talán azt próbálja üzenni neked, hogy lásd meg a szépséget a körülötted lévő dolgokban, és merd felfedezni a szépséget saját magadban is. Állj ki magadért, mutasd meg a tehetségedet, inspirálódj, és inspirálj másokat, hiszen érdemes és képes vagy erre!

12. mandala: Védelem

Ez a mandala egy medve szellemét hordozza, amely tekintélyes megjelenésével védelmet jelent. Nem lehet nem észrevenni, nem lehet csak úgy megkerülni: bárkinek az útjába tud állni. Ha ezt a mandalát választottad, akkor a belső szellemes üzenete az lehet, hogy itt az ideje meghallani a szíved üzenetét, és kiállni magadért. Ne félj többé az ösztöneidtől, és vállald fel azt, amit valóban szeretsz, ami valóban fontos a számodra. Legyél óvatos, de ismerd fel azokat a helyzeteket is, amikor itt az ideje felvenni a kesztyűt, és bevállalni a harcot.

13. mandala: Önbizalom

Ez a mandala egy oroszlán szellemét hordozza, amely méltóságos megjelenésével tiszteletet ébreszt, és pontosan tudja is magáról, hogy milyen benyomást kelt másokban. Ezzel a mandalával a belső szellemed üzenete az lehet, hogy a saját vezetőddé kell vállnod, meg kell találnod azt, amire igazán büszke vagy, ami elégedettséggel tölt el. Ne felejtsd el, hogy ha egy kihívással találod szemben magadat, akkor a sors okkal vezetett éppen téged erre, mert te lehetsz az, aki képes ezzel a helyzettel is megbirkózni.

14. mandala: Motiváció

Ez a mandala egy ló spirituális energiáit hordozza, amely képes az irányítás felismerésére, mégis megőrzi szabadságát, és a vadság adta erejét. Ezekkel az energiákkal képes leszel hegyeket is megmozgatni, de csak akkor, ha valóban tudod, hogy miért is dolgozol. Ha ezt a mandalát választottad, a belső hangod talán azt próbálja mondani, hogy a magoknak, amiket már elvetettél, most egy kis külön tápanyagra van szükségük. Bátorítsd a környezetedet, és bátorítsd magadat is, hogy a jó irányba fejlődjetek tovább.

15. mandala: Változás

Ez a mandala egy kígyó spirituális energiáit hordozza, amely rugalmasságával, mozgékonyságával jól alkalmazkodik minden helyzethez, és képes kinőtt bőrét levetve megújulni, és új, tiszta fényében ragyogni. A belső szellemed üzenet az lehet ezzel a mandalával, hogy talán egy kis időt kell szánnod arra, hogy ismét összekapcsolódj a belső megérzéseiddel, mielőtt elfogadsz és megélsz egy előtted álló nagy változást. Vedd észre és értsd meg, hogy mi az, ami visszatart, hogy aztán ezt magad mögött hagyva tovább is léphess.

16. mandala: Lehetőség

Ez a mandala egy fakopáncs energiáját hordozza, aki képes a látszólag egyszerű, jelentéktelen felszín alatt is észrevenni a lehetőséget, és szívós munkával felszínre is hozza azt. Ezzel az ábrával a belső szellemed üzenete az lehet, hogy ha nem érzed magadat teljesnek, akkor ideje észrevenni a nagy lehetőséget, ami talán eddig is előtted állt, csak elzárkóztál tőle, vagy, ha valóban nincs ott, akkor talán saját magadnak kell megteremteni azt. Ne félj kipróbálni magadat az új helyzetekben, vedd észre az alkalmat!

17. mandala: Alkotás

Ez a mandala egy orángután spirituális energiáit hordozza magában, aki képes jelen lenni a környezetében, és úgy használja fel az erőforrásait, hogy nem csak túlélni, de gyarapodni is képes, ehhez pedig az eszközök felismerésére és használatára, az alkotásra van szüksége. Ezzel a mandalával a belső szellemed azt az üzenetet próbálhatja meg átadni neked, hogy itt az ideje kapcsolatba lépned a kreatív oldaladdal, és nem félni többé kifejezni magadat. Szabadítsd fel az energiáidat, és alkoss, hogy adhass valamit a világnak és magadnak, amiben örömödet leled.

18. mandala: Hála

Ez a mandala egy bölény spirituális erényeit hordozza, amely képes tisztelettel kapcsolódni a földhöz, amelyet olyan jól ismer. Alázatosságra emlékeztet bennünket, és arra, hogy fogadjuk el helyünket az univerzumban, és legyünk hálásak érte. Ezzel a mandalával a belső szellemed üzenete az lehet, hogy vess egy pillantást az életedre úgy, hogy megpróbálod kívülről szemlélni azt. Észre fogod venni, hogy mennyi olyan dolog van, amiért köszönetet mondhatsz, amiért hálás lehetsz. Néha olyan erősen próbálkozunk azzal, hogy többre vigyük, hogy többet érjünk el, hogy hajlamosak lehetünk elfelejteni, milyen sok az, amink már most is van, és hogy sokszor milyen kegyesen bánt velünk a sors.

19. mandala: Ösztön

Ez a mandala egy cápa spirituális energiáit hordozza önmagában, aki mindig, ösztönösen érzi, hogy merre van a zsákmány, merre kell haladnia a célja érdekében, és mit hol talál a környezetében. Arra emlékeztethet, hogy bízz magadban, és ne mutass gyengeséget vagy sebezhetőséget, amikor a múltadról van szó. Ha ezt a mandalát választottad, a belső szellemed talán arra próbál figyelmeztetni, hogy itt az ideje, hogy kizárd a külső zajokat, és arra kezdj figyelni, ami odabent zajlik. Ha nem hagyod magadat kizökkenteni, kiderülhet, hogy már régóta magadban hordozod a választ egy fontos kérdésre.

20. mandala: Kapcsolat

Ez a mandala egy farkas spirituális energiát hordozza, egy olyan lényét, amely bölcsességénél fogva felismeri, hogy még félelmetes ereje is nagyobb lesz, ha falkába szerveződik, és amely képes magas morális értékrendeket fenntartani a közösségében. Tudja, hogy egy közösségben mindannyian a magunk szerepét gyakoroljuk, és az önállóságnak és a csapatba szerveződésnek az együttese tesz bennünket erőssé. Ezzel a mandalával a belső szellemed talán azt próbálja üzenni neked, hogy ismét meg kell találnod a kapcsolatot a természettel és így saját magaddal is.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást