Életmód / Ezotéria

Melyik háziállat személyisége illik hozzád? A csillagjegyed szerint ő lesz az igazi kiskedvenced!

Mindenki más, személyiségünktől is függ, milyen háziállattal tudnánk elképzelni életünket. Egy azonban biztos: házi kedvenceink minden emberre jó hatással vannak! Nézzük, csillagjegyeink alapján mi illik hozzánk leginkább!

Kos – Kutya

Ha a csillagjegyed Kos, akkor biztosan nem mondunk újdonságot azzal, ha kijelentjük, folyton tele vagy energiával és fizikailag is nagyon aktív személyiség vagy. Épp ezért a kutya az a háziállat, amely a legjobban megfelel az életmódodnak.

Kutyádat szinte bárhova magaddal viheted, legyen szó kirándulásról vagy túrázásról, ő biztosan minden kalandban benne van. Jó hatással van rád tovább akkor is, amikor csak elmentek együtt sétálni, közben ugyanis képes vagy megnyugodni és lehiggadni.

Élj párkapcsolatban vagy légy szingli, a kutyák társasága garantáltan boldogsággal tölt majd el.

Bika – Minimalac

Bika csillagjegyűként leginkább olyan emberekkel és állatokkal tudsz együtt élni, akikben van intelligencia és független szellemiség.

Egy édes minimalac ideális háziállat lehet a számodra, amely személyiség szempontjából tulajdonképpen a kutya és a macska között áll.

Békén hagy, nem nyaggat, ha szeretnél egyedül maradni, nem zaklat folyton, ugyanakkor igényli, hogy törődj vele. Hát, tudnál nemet mondani neki, amikor a cuki buksijával, orrocskájával odabújik hozzád?

Olvastad már?  Vércsoportod elárulja, milyen személyiség vagy. Magadra ismersz?

Ikrek – Papagáj

Amennyiben Ikrek a csillagjegyed, akkor kiválóan kommunikálsz, mindened a beszélgetés és a kapcsolatépítés.

Épp ezért számodra ideális háziállat lehet egy színes papagáj, amely hozzád hasonlóan kommunikatív és intelligens.

Otthoni hatalmi harcoktól sem kell tartanod, biztosan mindig neked lesz igazad, hiszen ahelyett, hogy ellenkezne, a papagáj elismétli azokat a mondatokat, amelyeket te mondasz… Ne félj beszerezni egyet vagy kettőt, meglátod, vidámabb lesz tőle az életed!

Rák – Macska

Ha Rák a csillagjegyed, akkor szívesen vagy otthon egyedül, imádsz aludni és szeretsz finomakat enni. Pont ezért a neked való háziállat a macska, mert ő is pont olyan, mint te!

Arról nem is beszélve, hogy remekül gondját viseled, minden állat olyan gazdiról álmodik, mint amilyen te vagy.

Odaadó és gondoskodó a személyiséged, és érzelmileg is képes vagy kötődni a házi kedvencekhez, ezt pedig egy cica nagyon is tudja érezni és értékelni. A rossz kedved is azonnal elmúlik, ha odabújik hozzád dorombolva cuki házi kedvenced.

Oroszlán – Ló

Az Oroszlánoknak olyan állatra van szükségük, amely külsőleg és belsőleg is nemesek, intelligensek, komolyak és tiszteletre méltóak. Ha teheted, tarts lovat vagy lovagolj sokat, számodra ez felér egy terápiával.

Olvastad már?  8 ok, amiért a Skorpió nők különösen jók az ágyban

Imádod nézni a kecses és méltóságteljes mozdulataikat, és örömmel gondozod, simogatod őket. Szeretsz öltözködni és mindig remekül nézel ki, hiúságodhoz pedig tökéletesen illik egy táltos paripa.

Csak pattanj fel a hátára, lovagolj ki a természetbe, úgy fogod magad érezni, mint egy igazi hercegnő.

Szűz – Hal

Szűz csillagjegyűként ki nem állhatod a rendetlenséget, a zűrzavart, épp ezért nem a macska a hozzád illő háziállat, ki nem állhatod ugyanis, ha szőrszálak borítják a bútoraidat, ruháidat, sokkal inkább hozzád illenek az akváriumban élő, csendesen úszkáló halak.

Rendre ügyelsz arra, hogy kristálytiszta legyen a vizük és rendszeresen kapjanak enni házi kedvenceid. További jó hír, hogy az aprócska halak látványa nyugtatóan hat az emberre, így kifejezetten jót tesz neked, mint munkamániás, maximalista embernek.

Ha hazaesel a munkából, etesd meg őket, telepedj le egy fotelbe, olvasd el kedvenc újságodat és nézegesd, hogyan úszkálnak a vízben a kedvenceid, igazán kikapcsol majd!

A következő hat csillagjegyhez passzoló állat a második oldalon. Lapozz egyet de kattintva >>

Oldalak: 1 2