Életmód / Ezotéria

Melyik háziállat személyisége illik hozzád? A csillagjegyed szerint ő lesz az igazi kiskedvenced!

Mindenki más, személyiségünktől is függ, milyen háziállattal tudnánk elképzelni életünket. Egy azonban biztos: házi kedvenceink minden emberre jó hatással vannak! Nézzük, csillagjegyeink alapján mi illik hozzánk leginkább!

Kos – Kutya

Ha a csillagjegyed Kos, akkor biztosan nem mondunk újdonságot azzal, ha kijelentjük, folyton tele vagy energiával és fizikailag is nagyon aktív személyiség vagy. Épp ezért a kutya az a háziállat, amely a legjobban megfelel az életmódodnak.

Kutyádat szinte bárhova magaddal viheted, legyen szó kirándulásról vagy túrázásról, ő biztosan minden kalandban benne van. Jó hatással van rád tovább akkor is, amikor csak elmentek együtt sétálni, közben ugyanis képes vagy megnyugodni és lehiggadni.

Élj párkapcsolatban vagy légy szingli, a kutyák társasága garantáltan boldogsággal tölt majd el.

Bika – Minimalac

Bika csillagjegyűként leginkább olyan emberekkel és állatokkal tudsz együtt élni, akikben van intelligencia és független szellemiség.

Egy édes minimalac ideális háziállat lehet a számodra, amely személyiség szempontjából tulajdonképpen a kutya és a macska között áll.

Békén hagy, nem nyaggat, ha szeretnél egyedül maradni, nem zaklat folyton, ugyanakkor igényli, hogy törődj vele. Hát, tudnál nemet mondani neki, amikor a cuki buksijával, orrocskájával odabújik hozzád?

Olvastad már?  Te mi vagy a muzulmán horoszkópban? Fegyverként írja le az egyéniségedet

Ikrek – Papagáj

Amennyiben Ikrek a csillagjegyed, akkor kiválóan kommunikálsz, mindened a beszélgetés és a kapcsolatépítés.

Épp ezért számodra ideális háziállat lehet egy színes papagáj, amely hozzád hasonlóan kommunikatív és intelligens.

Otthoni hatalmi harcoktól sem kell tartanod, biztosan mindig neked lesz igazad, hiszen ahelyett, hogy ellenkezne, a papagáj elismétli azokat a mondatokat, amelyeket te mondasz… Ne félj beszerezni egyet vagy kettőt, meglátod, vidámabb lesz tőle az életed!

Rák – Macska

Ha Rák a csillagjegyed, akkor szívesen vagy otthon egyedül, imádsz aludni és szeretsz finomakat enni. Pont ezért a neked való háziállat a macska, mert ő is pont olyan, mint te!

Arról nem is beszélve, hogy remekül gondját viseled, minden állat olyan gazdiról álmodik, mint amilyen te vagy.

Odaadó és gondoskodó a személyiséged, és érzelmileg is képes vagy kötődni a házi kedvencekhez, ezt pedig egy cica nagyon is tudja érezni és értékelni. A rossz kedved is azonnal elmúlik, ha odabújik hozzád dorombolva cuki házi kedvenced.

Oroszlán – Ló

Az Oroszlánoknak olyan állatra van szükségük, amely külsőleg és belsőleg is nemesek, intelligensek, komolyak és tiszteletre méltóak. Ha teheted, tarts lovat vagy lovagolj sokat, számodra ez felér egy terápiával.

Olvastad már?  Mindenki 7-szer születik újra: innen tudhatod, te épp melyik életedben jársz

Imádod nézni a kecses és méltóságteljes mozdulataikat, és örömmel gondozod, simogatod őket. Szeretsz öltözködni és mindig remekül nézel ki, hiúságodhoz pedig tökéletesen illik egy táltos paripa.

Csak pattanj fel a hátára, lovagolj ki a természetbe, úgy fogod magad érezni, mint egy igazi hercegnő.

Szűz – Hal

Szűz csillagjegyűként ki nem állhatod a rendetlenséget, a zűrzavart, épp ezért nem a macska a hozzád illő háziállat, ki nem állhatod ugyanis, ha szőrszálak borítják a bútoraidat, ruháidat, sokkal inkább hozzád illenek az akváriumban élő, csendesen úszkáló halak.

Rendre ügyelsz arra, hogy kristálytiszta legyen a vizük és rendszeresen kapjanak enni házi kedvenceid. További jó hír, hogy az aprócska halak látványa nyugtatóan hat az emberre, így kifejezetten jót tesz neked, mint munkamániás, maximalista embernek.

Ha hazaesel a munkából, etesd meg őket, telepedj le egy fotelbe, olvasd el kedvenc újságodat és nézegesd, hogyan úszkálnak a vízben a kedvenceid, igazán kikapcsol majd!

A következő hat csillagjegyhez passzoló állat a második oldalon. Lapozz egyet de kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2