Mekkora a pasi mérete?

Mekkora a pasi mérete?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mekkora a pasi mérete?

Sok sztereotípiát ismerünk arra vonatkozóan, hogy mekkora is lehet az egyes férfiak péniszmérete, vagy hogy éppen milyen szexualitással rendelkeznek. Az orr, a fül, a lábujjak mind-mind árulkodó jeleket rejtenek magukban. Kíváncsi vagy melyek ezek? Most megtudhatod!

Sokatmondó orr

Szinte már közismert az a tény, hogy a nagyobb orrú férfiak nagyobb játékszerrel rendelkeznek, mint a társaik. Tudományosan nem bizonyított tény, azonban sokak szerint gyakran összefügg a két méret.
A masszív és határozott vonalakkal rendelkező orr tulajdonosa tehát valószínűleg büszke lehet magára.

Árulkodó lábfejek és lábujjak

Minél nagyobb annál nagyobb? Minél hosszabb annál hosszabb? Bár nem bizonyított, mégis sokan látnak összefüggést a láb mérete és a pénisz mérete között.
A megfigyelések szerint minél hosszabb és nagyobb a lábfej és a lábujjak, annál hosszabb és nagyobb a férfi szerszáma is. A rövid lábak is árulkodók lehetnek, hiszen a nők szerint minél rövidebb a lábfej, annál nagyobb a szexuális vágy egy férfiban.

Hosszú ujjak

Sok sztereotípia szerint az ujjak hosszából is következtethetünk a férfiasság méretére. Mostmár nem csak azt nézzük majd meg majd egy férfin, hogy mennyire ápolt a keze, hanem azt is, hogy milyen hosszúak az ujjai.

Csábító ajkak

Ha az ajkak teltek és az átlagostól nagyobbak az általában arra utal, hogy nagyon jó szeretővel van dolgunk, aki az élet minden területén szenvedélyes meglepetésekkel képes minket elvarázsolni.

Szexi haj

Bár szintén nem bizonyított, de sokak szerint mind a barna nők és férfiak sokkal szenvedélyesebbek és tüzesebbek szőke társaiknál. A dús hajkorona szintén a szexuális aktivitásra utal, ezért imádjuk a hosszú hajú pasikat.

A kopasz pasik szenvedélyesebbek?

Bár a kopasz pasik szervezetében több tesztoszteron van, ez még nem jelenti azt, hogy nagyobb a libidójuk, ezért ugyanis nem csupán a férfi hormonok felelősek. Persze annak csak örülhetünk, ha egy játékos kedvű pasival hoz minket össze a sors.

Majomalkat

A testmagasságot és a testalkatot is sokszor összefüggésbe hozzák az intim méretekkel. Ismert számunkra a mondás, hogy kis ember nagy bottal jár. Az esetek egy részében előfordulhat, azonban ez sem bizonyított tény.
Sokak szerint azok a férfiak a legszenvedélyesebbek, akik majomalkattal rendelkeznek, tehát a legjobban hasonlítanak az őseinkhez. A zömök, erős, bár nem túl magas testalkat tehát profi szeretőt takarhat. A dús szőrzet pedig szintén a lepedőakrobaták egyik ismertetőjegye.

Az igazság a hálószobában derül ki!

Bár a sok sztereotípiának sokszor van alapja, mégis hölgyeim az igazság csak abban a bizonyos pillanatban derül ki, amikor belépünk vele először a hálószobába. Onnantól kezdve pedig mi magunk is eldönthetjük, hogy melyik párhuzam igaz az adott pasira.

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást