Dekor / Otthon

Tele van a szekrény megunt bögrékkel? Ezekre felhasználhatod őket

Tele van a szekrény megunt bögrékkel? Ezekre felhasználhatod őket

A konyhádban valószínűleg neked is rengeteg bögre található, jelentős részükből pedig talán már évek óta nem ittál semmit. Ha te is szeretnéd felhasználni ezeket kreatív, sokoldalú módon, van pár javaslatunk, amit imádni fogsz!

Egyedi gyertyatartó

Szerezz be egy kreatív boltban olyan gyertyát, ami kizárólag csak a viaszból és a kanócból áll, mindenféle díszítés nélkül.

Ugyanis egy bögre szuperül betölti a gyertyatartó szerepét, és meggátolja, hogy az olvadt viasz összekenje a bútort.

Akár néhány dekorációs kelléket is vehetsz mellé, hogy a bögre külső felét feldobd egyedi díszítéssel, amennyiben egyszínű, sima darabról beszélünk: húsvéti, karácsonyi, és nyári verziót is könnyedén készíthetsz belőle!

Ültess gyógynövényeket

Ha mindig is szerettél volna gyógynövényeket, fűszernövényeket termeszteni, de sajnos nincs kerted, a bögréd segítséget nyújthat neked ebben! Kisebb mérete ugyanis tökéletesen megfelel nekik, és csak virágföldre, valamint némi magra, kiválasztott növényre lesz szükséged.

Arra azért figyelj oda, hogy megfelelő napfényt és vizet biztosíts nekik (a legjobb helyszín például az ablakpárkány), de a kellemes körülményeket hamar meghálálják! És a legjobb, hogy így nem kell boltba menned, ha kakukkfűre vagy mentára van szükséged.

A művészi oldalad

Ha téged is érdekel az alkotás, és szeretnél valami igazán egyedit készíteni kevés hozzávaló segítségével (akár magadnak, akár ajándékba egy ismerősödnek), használd fel hozzá a régi bögréidet!

Törd össze őket kisebb-nagyobb darabokra, és készíts belőlük egyedi mozaikképet, amivel akár a hálószobád falát is feldíszítheted.

Hangosítsd fel!

Ha épp nincs kéznél a laptopod, a telefonodon pedig nagyon halkan szól a zene, használd a régi bögrét arra, hogy felerősítsd a hangokat! Szimplán tedd bele a telefonodat, irányítsd magad felé, és meglátod, máris sokkal erőteljesebben hallgathatod a kedvenc slágereidet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást