Megtetszett a barátnőd párja?

Megtetszett a barátnőd párja?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Megtetszett a barátnőd párja?

Évek óta a legjobb barátnők vagytok és mindig is úgy hitted, hogy egy férfi sem szakíthatja szét a szövetségeteket. De mi van akkor, ha a barátnőd újdonsült lovagjára akaratod ellenére is más szemmel nézel?

Érdemes-e tehát kockára tenni a barátságot a szerelemért?

Veszélyzóna

Már a megismerkedés előtt tudtad, hogy jóképű és vicces, hiszen a barátnőd rengeteg áradozott róla. Te pedig örültél a boldogságuknak, arra gondoltál, hogy végre kifogott egy normális pasit. Ám a bemutatkozás pillanatában az úriembert meglátva valami egészen más érzés kerít hatalmába, ami messze túlmutat a baráti szimpátián. Szerelem első látásra? Ha nem is, de valami megmozdult benned, hevesebben kezdett verni a szíved. Akárhogy is tiltakozol ellene, de tudod, hogy veszélyes terepre tévedtél.

Hogyan tovább?

Teljesen mindegy, hogy rögtön az első pillanatban vagy esetleg később, néhány találkozás után kezdesz más szemmel nézni a barátnőd párjára, tudd, hogy nem vagy éppen könnyű helyzetben. Vajon bevalld-e a barátnődnek vagy inkább mélyen hallgass róla? Mi azt javasoljuk, hogy inkább az utóbbit tedd, hiszen biztosan nem akarsz fájdalmat okozni a barátnődnak és ha a pasi részéről semmiféle érdeklődés nincs irányodba, könnyebben ki tudod verni a fejedből. 

De mi van akkor, ha viszonzásra lelsz?

Megtörténhet az is, hogy a barátnőd párja is vonzalmat kezd érezni irántad, aminek következtében heves flörtölésbe kezdtek titokban. Ez egy rendkívül kényes és veszélyes helyzet. De mi van akkor, ha nem tudtok megálljt parancsolni a vágyaitoknak és elcsattan egy-egy csók vagy még ennél is messzbbre mentek? Valószínűleg heves lelkiismeretfurdalást fogsz érezni, miközben fogva tart a barátnőd pasija és a közted támadt erős vonzalom. Nap mint nap őrlödsz, hiszen az egyik oldalon ott a barátnőd, akire évek óta számíthatsz jóban-rosszban, aki hűségesen kitart melletted, te pedig most éppen előtte titkolózol egy elég súlyos ügyben.

A másik oldalon a barátnőd párja áll, akivel belesodródtál valamibe, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Patthelyzet. Elmondd a barátnődnek? Te is tudod, hogy sem te, sem a pasi nem vagytok tisztességesek vele szemben. Bár csakis rajtatok és lelkismereteteken múlik, hogy miképpen döntötök, de mindenképpen a becsületesebb út, ha őszintén bevallotok mindent. A lelked biztosan megkönnyebbül ettől a lépéstől, viszont számíts rá, hogy a barátnőd egyáltalán nem fogja díjazni a dolgot. Sajnos a nők hajlamosak a párjukat felmenteni a hűtlenség vádja alól és inkább a másik nőt okolni a történtekért. Így  előfordulhat, hogy a párjának megbocsát, téged viszont örökre kizár az életéből. 

Van remény?

Ne csüggedj, mert nem minden eset végződik barátnői szakítással. Lehet, hogy a pasi egy megrögzött hűtlenkedő és a barátnődnek pont ez az eset nyitja fel a szemét, ha jobb megszabadulni tőle. Neked pedig hálás lesz. Bármi is történjen, sajnos a legtöbb esetben a pasi lenyúlása olyan törést okoz a barátságban, ami után már sosem lesz olyan, mint régen, még a békülés ellenére sem. Tehát a mi javaslatunk az, hogy inkább próbáld távol tartani magad a barátnőd párjától! Nem érdemes kockára tenni egy jól működő baráti szövetséget, hiszen ismered a mondást: A pasik jönnek-mennek, de a barátság örök!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást