Meglepetés telizsák a Bien-től

Meglepetés telizsák a Bien-től

Címlap / Egyéb / Meglepetés telizsák a Bien-től

A Mikulás és a karácsony az egyik legizgalmasabb ünnep a gyermekek számára, hiszen a szánon, rénszarvasokkal közlekedő ősszakállú puttonya, és a fa alatt sorakozó ajándékcsomagok számos meglepetést rejtenek. Minél több lurkó arcára szeretnénk mosolyt csalni, ezért két jótékonysági kezdeményezéshez is csatlakoztunk.

Évről-évre ellátogat hozzánk partnerünk, az Adaptive Média Mikulása, hogy egy családi rendezvény keretében örvendeztesse meg a gyermekeket. Idén csaknem ötven csillogó szempár várta izgatottan a Télapó érkezését, aki ezúttal sem érkezett üres kézzel. A piros zsákból különböző játékok, bögrék és édességek kerültek elő, a támogatóknak köszönhetően. A felejthetetlen szórakozásról bábjáték, valamint a Palinta együttes és a Mocorgó csapat gondoskodott.

A Bien angyala karácsony közeledtével a rászoruló gyermekekre is gondol. A Köpönyeg időjárási portál által életre hívott kampány támogatásával a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkáját segítjük azzal céllal, hogy Magyarországon minden nevelőotthonban élő, mintegy 6 000 kisgyermek háromfogásos, ünnepi vacsorát kapjon karácsonykor. 

Ha szeretnéd, hogy a kicsiknek szebb legyen a karácsony, támogasd Te is a kezdeményezést a https://karacsony.koponyeg.hu/ weboldalon.

Legyen örömteli a karácsony mindenkinek!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást