Megdöbbentő szextörvények

Megdöbbentő szextörvények

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Megdöbbentő szextörvények

Rendeletekkel szabályozott az életünk minden területe, és ez alól nem kivétel a szexualitásunk sem.

A törvények arra valók, hogy kereteket adjanak az életünknek, segítsenek eldönteni, hogy mi a jó, mi a rossz, és hogy mit fogad el a társadalom. Rendeletekkel szabályozott az életünk minden területe, és ez alól nem kivétel a szexualitásunk sem. A történelem során szinte minden országban születtek finoman szólva is érdekes irányelvek arra vonatkozóan, hogy kivel, mikor hogyan vagy éppen hol közösülhetünk. Ezek némelyike a mai napig is hatályos, tehát érdemes odafigyelni, hogy mit engedünk meg magunknak ezekben az országokban.

– Washingtonban, az USA fővárosában egy huszáros vágással elintézték a párok azon igényét, hogy változatos legyen a szexuális életük. Itt ugyanis törvényesen kizárólag a misszionárius póz használható.

– Angliában, Liverpool városában égy érdekes rendelkezés van érvényben. Ez a törvény tiltja, hogy a nők félmeztelenül szolgáljanak ki a boltokban. Nem is ez az érdekes, hiszen tökéletesen érthető, hanem az, hogy ez alól van kivétel: a trópusi kishalakat árusító üzletek női kiszolgálói topless is végezhetik a feladatukat.

– A helyszín még mindig Nagy-Britannia, egészen pontosan a főváros, London. Itt tilos leparkolt motorkerékpáron szeretkezni. Egy kicsit odébb, Birmingham városában pedig az tiltott, hogy sötétedés után, a templom lépcsőjén kapjuk el a kedvesünket egy gyors fordulóra.

– Az állatok védelme nagyon fontos. Több közel-keleti ország törvénykezésében azonban van egy nagyon érdekes védő rendelkezés. Azokat a bárányokat, amikkel előtte szexuális kapcsolatot létesítettek, nem szabad levágni.

– Van olyan „állatvédelmi” törvény is, melynek nem csak az a funkciója, hogy szegény elszenvedő felet óvja, hanem az aktust eszközlő embert is. Floridában ugyanis tilos tarajos süllel szexuális kapcsolatot létesíteni, ami, tekintve a közel sem apró méretű tüskéket, nem meglepő.

– Szegény indonéziai fiatalok életét nagyon megkeseríti egy rendelkezés. A törvény ugyanis kimondja, hogy mindenkit, akit maszturbáláson kapnak, azt lefejezik.

– Guam szigete az ígéret földje. Persze csak azon férfiak számára, akik szeretnek érintetlen lányokkal lefeküdni, és ezzel még pénzt is akarnak keresni. Nem vicc, ebben az országban ez egy létező „szakma”, egy hatályos törvény miatt, mely szerint a szűz lányok nem mehetnek férjhez.

– Ennél egy fokkal rosszabb a helyzete a Washington állambeli szüzeknek. Itt ugyanis tiltott dolog a velük való közösülés. E rendelkezés alól a nászéjszaka sem kivétel, így az itteni hölgyek helyzete bizony igencsak kilátástalan.

– Arizona államban egy kicsit szabadabb szelleműek az emberek. Persze vannak határok, hiszen a törvény kimondja, hogy egy háztartásban összesen csak egy guminő, és két szexuális segédeszközt lehet tartani.

– Az északi népek rendeletei között is találkozhatunk érdekesekkel. Svédországban tilos meztelenül fotóztatni magunkat egy nyilvános képkészítő géppel. Hogy ez mért fura? Mert a törvény azt is kimondja, hogy ha mindenképp vetkőzni akarunk, akkor vagy csak az alsó, vagy csak a felső ruhadaraboktól válhatunk meg.

– Hongkongban gondoltak a megcsalt nők bosszújára is. Hatályos ugyanis egy olyan rendelet, mely szerint a feleség megölheti hűtlenségen kapott férjét. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, ugyanis kikötés, hogy ezt csak és kizárólag puszta kézzel teheti meg, nem használhat hozzá semmilyen segédeszközt.

– A nők szaglószerve védelmében létezik egy törvény Minnesota államban, amely kimondja, hogy nem lehet fokhagyma, hagyma vagy szardínia szagú a férj lehelete, amennyiben szeretné megkapni az asszonykáját. Az ítélőszék előtt súlyosbító tényezőként szerepel, ha a férfi a nő felszólítása ellenére sem mosott fogat.

– De hogy ne csak a közembereket „sújtsa” a törvény szigora, íme egy a törvényhozókra vonatkozó rendelet: Nevada államban a rend szolgái nem jelenhetnek meg hímvesszőt formázó, vagy azt utánzó ruhában. Bár az is igaz, hogy ez a kikötés csak a hivatalos értekezletekre vonatkozik, egyéb helyzetekre nem.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást