Manikűr ötletek halloweenre, amikkel biztosan hódítani fogsz

Manikűr ötletek halloweenre, amikkel biztosan hódítani fogsz

Címlap / Stílus / Test / Manikűr ötletek halloweenre, amikkel biztosan hódítani fogsz

Manapság már hazánkban is egyre népszerűbbé válnak a díszesebb, mintás körmök, amiket alkalomhoz illően váltogatunk. Mivel a Halloween is egy tökéletes ünnepnap arra, hogy egyedülálló díszbe „öltöztessük” körmeinket, így nem véletlen, hogy ma már erre is külön divatirányzat épül fel, ami évről-évre változó. Manapság már nem csak a tipikus boszorkányos, szellemes vagy éppen pókos vonal az, ami jellemezheti a Halloween-t, hanem szinte bármilyen vicces, rémísztő, jelmeznek is elkészíthető téma, ami az adott évben jelen volt.

Nézzük tehát, idén melyek azok a manikűrök, amik biztosan menőnek fognak számítani, a kissé visszafogottabbtól, egészen a legkáprázatosabb megoldásokig!

Színekkel játszadozó, letisztult körmök

Ezt főként azoknak ajánlom, akik inkább az ősz színei-ért vannak oda, vagy maga a Halloween fogalmáért, nem pedig a jelmezbe öltözős, nagy felhajtásos vonalért.

Szerencsére rengeteg inspiráció található a neten visszafogottabb körmökhöz is.

Ha csak színeket szeretnénk, mindenképpen érdemes az örök klasszikus cukorkák vagy a töklámpás színeit belevinni, de akár kicsit sötétebb, a vámpíros vagy boszorkányos vonalat is választhatjuk, és tündökölhetünk fekete vagy éppen tűzpiros körmökkel!

A lényeg az, hogy teljesen magunkénak érezzük a választott színt, főként, ha nem csak az ünnep alkalmából szeretnénk viselni azt!

A mesék imádóinak

Idén is számos olyan mese látott napvilágot, ami remek alapot adhat egy Halloween-i manikűrhöz, kezdve a viccesebb vonaltól, mint a Lego Batman vagy a Gru 3, egészen a kislányos vagy nagyon csajos vonalig, mint a My Little Pony vagy Hupikék törpikék.

Természetesen maradhatunk a klasszikusoknál is, tehát lényegében bármilyen mesefilmnél vagy sorozatnál, amit akár kisgyermekként, akár most imádunk!

Nagyon szoktak hódítani a Mickey egeres, hercegnős és a Pokémonos megoldások is.

Emellett pedig választhatók teljesen egyedi, például videójátékból származó karakterek is, amivel akár a párotoknak is dominálhattok kicsit, így biztosan megkedveli majd a manikűr és műköröm fanatikusságotokat!

A horrorisztikus megoldások

Hozzám talán ez a megoldás áll a legközelebb, ugyanis imádom a horrorfilmeket, és szerencsére az elmúlt években volt is pár kiemelkedő alkotás, amikből lehet inspirálódni, vagy maradhatunk a klasszikusoknál is.

Van egy olyan sejtésem, hogy idén különös divatnak fog örvendeni az Az! című film karakteres bohóca, vagy a Démonok között 2. feledhetetlen apáca démonja.

Emellett a sokak által ismert és kedvelt Rémálom az Elm utcában fő gonoszát, Freddy-t is felfestethetjük a körmeinkre, vagy maradhatunk a kevésbé ijesztő, de horrorisztikus megoldásoknál, mint a mexikói koponya mintázatok és társaik.

Szerencsére a horror műfajon belül is vannak visszafogottabb motívumok, így a kísérletezők is megtalálhatják a hozzájuk közelebb álló mintát, egy Drakula vagy Frankenstein szörnye személyében.

A hagyománytisztelő vonal

Végezetül pedig az örök klasszikusok, amik minden évben visszatérő kedvencek, és amik nélkül már szinte el sem tudjuk képzelni a Halloween-t.

Ide tartozik a szellem, a boszorkány, a pókháló, a denevér, a vámpír fogak, a sötét házak és társaik.

Szerencsére ezek is kombinálhatók úgy, hogy teljesen egyedi végeredményt kapjunk, és ezzel ne olvadjunk be a tucatmegoldások közé.

Azonban arra mindenképpen számítani kell, hogy mivel ezek a legklasszikusabb mintázatok, így biztosan szembe fognak jönni veled az utcán, csak esetleg más „köntösben”.

Én amúgy azért kedvelem ezeket a témákat, mert viszonylag házilag is könnyebben elkészíthetők egy kis kézügyesség vagy pár sablon segítségével.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást