Magyar tervezők boltjai, ahová mindenképp érdemes benézned

Magyar tervezők boltjai, ahová mindenképp érdemes benézned

Címlap / Stílus / Divat / Magyar tervezők boltjai, ahová mindenképp érdemes benézned

A magyarok rengeteg dologban tehetségesek, és a divattal sincs ez másképp. Szerencsére sok tervező elérhető áron dobja piacra a kollekcióit, amik nem csak egyediek, de nagyon trendik is. Mi összeszedtük azokat a helyeket, ahová mindenképp el kell látogatnod a közeljövőben!

wonderLAB

Az üzlet tulajdonképpen egy designer közösség, ahol minden egyes darabhoz tervezői áron juthatsz hozzá.

Itt harminc fiatal és nagyon tehetséges tervező kreációit vásárolhatod meg, ráadásul akár velük is találkozhatsz személyesen.

Mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet: férfi és női ruhakollekciókat, táskát, cipőt, ékszereket, de még egyedi lakásdekorációt és kutyafelszerelést is vásárolhatsz.

Néhány példa a felhozatalból a teljesség igénye nélkül: Jurekka, Ooh my deer, ReKKo design, Bigyó Művek, Sixfeet, Soie essentielle és me concept.

NANA’S

Drencseva Nati divatbloggernek egy célja volt, mikor megnyitotta az üzletet: egyedi tervezésű ruhákat árulni, a megfizethető fashion üzletek kínálatával egy árkategóriában.

Nati két varrónővel és egy modellezővel dolgozik együtt, a végeredmény pedig egyedi és nagyon elegáns.

A NANA’S nem csak abban nagyszerű, hogy visszacsempészi a modern, nőies stílust a hétköznapi öltözködésbe, de abban is példamutató, hogy pár hónap alatt hogyan építhetsz fel valamit és teheted azt egy sikeres, jól működő dologgá.

H.R.V.T.

A mindössze 23 éves Horváth Dóri divattervező szerint a legfontosabb, hogy egy divattervező megtalálja a saját személyiségét és arra alkosson valami egyedit.

Dórinak ez sikerült is, hiszen a H.R.V.T. most már egy ragyogó színfolt a magyar dizájnerek világában.

A ruhák meglehetősen egyszerűek, de annál nagyszerűbbek. A letisztult szabásvonalak tükrözik Dóri világát, amit a már védjegyévé vált bohém fodrok dobnak fel.

A tervező nonkonformista szemlélete szerint nem minden nő egyforma és ennek megfelelően is tervezi és készíti el kreációit.

Az kollekcióban találhatóak ingruhák, tunikák és koktélruhák is, amik egytől egyik alkalmasak nappali és esti viseletre is. Mi imádjuk!

LAONI

Ács Ilonának, a LAONI márka tervezőjének az a célja, hogy a Nő „megtalálja mindazokat a táskákat, amikkel együtt élheti át élete sok-sok fontos pillanatát.”

Ilona ezen mondata jellemzi a legjobban a kreációit is: mind egytől egyig nőiesek, divatosak, de kellőképp bohók és nagyon egyediek.

A táskák mellett a tervező létrehozott egy Color Office kollekciót is, amiben laptop és mobiltelefon tartók is helyet kaptak, a „stílusos mindennapok” jegyében.

Ezen felül pedig az üzletben találkozhatunk egy férfi kollekcióval is, illetve a showroom kibővítette a portfólióját, és már nem csak LAONI bemutatóteremként funkciónál, hanem számos magyar tervező munkái is megtalálhatóak a la STORE részlegen a Klauzál téren.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!