Itt egy magyar mesekönyv, amely megidézi a balatoni nyarat

Itt egy magyar mesekönyv, amely megidézi a balatoni nyarat

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Itt egy magyar mesekönyv, amely megidézi a balatoni nyarat / 2. oldal

Az egész család imádja a Balatont, minden porcikánk oda vágyakozik már akkor, amikor az első melengető napsugarat megpillantjuk, megérezzük. Vannak kedvenc helyeink, ahova igyekszünk vissza-visszatérni. Imádunk új helyeket is felfedezni, megismerni történelmünk lenyomatait.

A blogodon nemcsak mesékkel segíted a felkészülést a balatoni nyaralásra, hanem sok-sok nevezetességet is megismerhetünk. Hogy jutottál ide a meséktől?

A blogomon településenként gyűjtöttem össze a nevezetességeket, látnivalókat, kirándulási úticélokat az érdeklődők számára. Az egész tulajdonképpen úgy indult, hogy a családommal rengeteget járunk a Balatonra télen-nyáron. Mindig meg szokták kérdezni, hogy ugyan mit lehet csinálni a Balatonon ősszel vagy télen? Én pedig elhatároztam, hogy megmutatom. Ezért kezdtem el leírni kirándulásainkat, amiket saját fotókkal mutatok be.

Nagyon fontosnak tartom a hitelességet, ezért csak olyan helyeket írok le, amiket valóban meglátogattunk, nem a netről ollózom össze a leírásokat. Másik célom hogy déli partiként bemutassam, nem feltétlenül kell az északi partra menni ahhoz, hogy kincsekre bukkanjunk: a kereki várromtól a szkíta Golgotán át, a Szent László Nemzeti Emlékhelyig, ahol egy hűtőmágnes minden titkok tudója, a déli part is kínál rengeteg látnivalót, ha épp nincs strandidő.

Legyen a látogató történelem- vagy sportrajongó, kirándulásokat kedvelő család vagy magányos túrázó, a Balatonon biztos nem fog unatkozni! A célom az, hogy teljes körű segítséget nyújtsak ahhoz, hogy a balatoni nyaralás mindenféle időjárási körülmény között mesés legyen.

Mina és Vidi, a két fonyódi kis tündér bizonyára elrabolja majd a szíved, és te is gyermeki izgalommal figyeled majd a Balatont, most már kicsit más szemmel. Kirándulások alkalmával, vagy akár egy városi séta során pedig bármikor fellapozhatod a hasznos blogot, ha épp ötletre van szükséged.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»