7 luxus lakosztály luxus áron

7 luxus lakosztály luxus áron

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / 7 luxus lakosztály luxus áron

Ha a nyaralást tervezgetjük, de nem tudjuk, hogy mennyi pénz kellene félretenni, akkor válogassunk kicsit a lehetőségek közül. Bár nem valószínű, hogy ezeket a szállásokat a mi pénztárcánkra szabták, azért még álmodozni lehet. Lássunk hát a világ legdrágább lakosztályai közül hetet!

Franciaország

A négy évszak hotellánc párizsi gyöngyszemében található az a lakosztály, melyet V György király ihletett. A helyiségekben természetesen minden uralkodói pompával van kialakítva, a bútorok és a szőnyegek is ezt tükrözik. Természetesen nem csak egyetlen szoba áll a rendelkezésünkre, hanem például saját szauna is.
Ez nem is olyan meglepő, hiszen tökéletesen elfér a 260 négyzetméteres területen. Azok, akik szeretnének itt eltölteni egy éjszakát, a jelenlegi árfolyamon számolva 3 600 000 forintot kell, hogy leszurkoljanak a portán éjszakánként.

Svájc

Nem kell feltétlenül egy világvárosra, vagy tengerpartra néző lakosztályra gondolni, amikor a legdrágább lehetőségek közül válogatunk. Svájcban egy mindössze 300 négyzetméteres „szobácskában” kell összehúzniuk magukat azoknak, akik a tömény luxust keresik.
Bár a területe csöppnyi, a falakat arannyal, és mozaikokkal dekorálták, és persze a közelmúltban történt felújítás alatt új parkettát is kapott. Potom 3 937 500 forintért megszerezhető egy éjszakára.

Dubai

Nem is lehetne teljes egy ilyen felsorolás, ha az arab világ egyik impozáns hotele nem szerepelne rajta. Ráadásul nem is egy kis ismeretlen semmiség, hiszen a tárgyalt szoba a Burj Al Arab-ban található, és saját lift is tartozik hozzá.
Persze ezért még nem kérnének érte 4 050 000 forintot éjszakánként, ám rögtön közelebb kerülhetünk a luxus megértéséhez, ha azt is tudjuk, hogy ezért a pénzért jár egy saját helikopter, mindig ugrásra kész pilótával.

Oroszország

A Ritz szállodalánc is beírta magát a listára, mégpedig Oroszország fővárosában, Moszkvában. Az csak természetes, hogy kilátás jár a szobához. A hatalmas ablakokon keresztül szemkápráztató látványt nyújt a Vörös Tér, és persze a St. Bazil katedrális is.
A fűtött padlóval és saját könyvtárral rendelkező 250 négyzetméteres lakosztály ára 4 095 000 forint éjszakánként.

Bahamák

Sokszor jeleneik meg mozifilmekben is a híres szálloda, a Bahamák egyik gyöngyszeme, az Atlantisz hotel. És persze hol máshol lehetne a luxus netovábbja, mint a két épületszárnyat összekötő hídon.
Az itt található 10 szoba mind egyetlen lakosztályhoz tartozik, melyet megkaphatunk potom 5 625 000 forintért természetesen itt is éjszakánként.

USA

Ki ne ismerné a milliomos Hugh Hefnert, a Plaboy tulajdonosát, és az erről elnevezett életvitel tökéletes kivitelezőjét. A nevét viselő las vegasi villa a Pálmák kaszinóban található.
Különlegessége egy közel 16 000 000-t érő jakuzzi, ami a teraszon található, és amelyben elmerülve csodálatos kilátás nyílik a városra. A lakosztály mérete közel 1000 négyzetméter, melyet megkaphatunk csekélyke 9 000 000 forintért éjszakánként.

Görögország

A kultúra bölcsőjeként emlegetett ország fővárosában, Athénban található Grand Resort Lagossini, mely királyi villát kínál az érdeklődőknek. A fűtött medence alap, a szakács és a saját zongorista is benne van az árban.
Mivel itt sem aprócska területről van szó, ezért a vendégek kényelméről teljes személyzet gondoskodik. Hogy hozzájuthassunk a hírességek és a szuper-gazdagok által is kedvelt szálláshoz, csupán 11 250 000 forintot kell leraknunk éjszakánként.A nyaralás mindenki számára mást jelent, hiszen más az az összeg, amiből gazdálkodhatunk.
Ám nem szabad elfelejteni, hogy nem az a lényeg, hogy hány csillagos egy szálloda, ahova megyünk, vagy hogy milyen tömény luxussal kecsegtet. Sokkal fontosabb, hogy igazán jól érezzük magunkat úgy, hogy végre azokkal lehetünk, akiket igazán szeretünk.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást