A levegő jegyűek otthona (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

A levegő jegyűek otthona (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

Címlap / Életmód / Ezotéria / A levegő jegyűek otthona (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

Az, hogy milyen csillagzat alatt születtél, az élet számos területére hatással van, így arra is, milyen lakhelyen érzed magad a legjobban. Tudd meg, milyen otthon való neked a horoszkópod szerint!

Levegő jegyűek

A levegő jegyűek általánosságban szeretik a szabadságot és a szárnyalást. Optimisták és idealisták, és ez nemcsak a kapcsolataikban és az életvitelükben mutatkozik meg, hanem az otthonukon is.
Lássuk, mi minden jellemzi az Ikrek, a Mérleg, valamint a Vízöntő lakhelyét, berendezési stílusát, kedvenc színeit!

Ikrek jellemzői

Az Ikrek az egyik legaktívabb jegy, mindig a társaság középpontjába tud kerülni emberszeretete és jó beszélőkéje miatt. Állandóan hajtja a kalandvágy és a kíváncsiság, így képtelen egy helyben maradi.
Állandóan úton van, ha teheti, az egész világot bejárja, csak hogy új élményeket szerezzen, valamint hogy új embereket ismerjen meg. Ég bennük a tudásvágy, így az életet egy nagy tanulási folyamatnak tekintik.

Ikrek otthona

Sokoldalúságuk és szertelenségük miatt szeretik keverni a különböző stílusokat, így otthonukban első ránézésre káosz uralkodik, viszont ez csak azt mutatja, hogy nem szeretik a merev szabályokat. Imádják az élénk színeket, ezért a falakat gyakran feltűnőre festik, sőt, az sem ritka hogy mintás tapétát választanak.
Bútoraik különleges formájúak, csakúgy, mint a kiegészítők, a lényeg, hogy ne legyen átlagos. Általában nagyobb térben érzik jól magukat, ezért a kis garzonok nem nekik valók. Sokszor van rendetlenség náluk, de ezt jobban kedvelik annál, mintha katonás rend uralkodna.

Mérleg jellemzői

A Mérleg emberek a Vénusz hatása miatt a szépség és a harmónia megszállottjai. Ugyanannyira szeretik a nagyobb társaságot, mint az egyedüllétet. Sokszor döntésképtelenek, akár napokig, hetekig képesek hezitálni.
Igazi idealisták és ez sokszor csap át gyerekes naivságba. Békeszeretőek és kompromisszumokra hajlóak, csakhogy megtartsák a körülöttük lévő nyugodt légkört.

Mérleg otthona

A Mérleg otthona rendezett, harmonikus, egységes. Mivel az egyensúlyra törekszik, szimmetrikusan helyezi el a tárgyakat. Szereti követni az aktuális divatot, így nem ódzkodik megvenni a legújabb, drága kiegészítőket, és képes az egész lakást átrendezni, ha úgy érzi, idejétmúlt a lakhelye.
Mivel művészi hajlamai vannak, gyakran tesz ki festményeket, fotókat, kézzel készített lepleket. Nem szereti a zsúfoltságot, így általában kevés bútor található a szobákban, viszont annál több kiegészítő.

Vízöntő jellemzői

A Vízöntő a legfüggetlenebb jegy, nem szereti, ha irányítják. Éles elméjű, és remekül tárgyal, manipulál. Igazi forradalmár, aki vonzódik mindenhez, ami új és modern.
Szellemi beállítottságú, éppen ezért nagyon könnyű őt megbántani, amit sokáig hordoz. Alapvetően távolságtartó, ennek ellenére rengeteg ismerőse van – akiket olykor fel is használ-, viszont igaz, közeli barátja igen kevés van.

Vízöntő otthona

A jegy szülöttének otthonát az Ikrekhez hasonlóan káosz jellemzi, viszont ebben találhatni egyfajta rendszert. Igaz, ezt sokszor mások nem látják át, viszont az szembeötlő, hogy lakhelye ultramodern, tele különleges, trendi bútorokkal, díszekkel. Ennek ellenére nem feltétlenül vonzódik az élénk, feltűnő színekhez, inkább a légiesebb árnyalatokhoz vonzódik. Távol állnak tőle a régies, rusztikus stílus tárgyak, ezért fa helyett rengeteg üveget találni náluk.Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elengedhetetlen, az otthonunk közel álljon hozzánk, és hogy minket tükrözzön. Amennyiben gyakran vagyunk feszültek és zaklatottak, meglehet, fel kéne kissé frissíteni lakhelyünket, hogy új impulzusok érjenek.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!