A 3 lépéses módszer, amellyel vadító ajkakat festhetsz magadnak

A 3 lépéses módszer, amellyel vadító ajkakat festhetsz magadnak

Címlap / Stílus / Arc / A 3 lépéses módszer, amellyel vadító ajkakat festhetsz magadnak

Egy gyönyörűen ívelt, tökéletes rúzsos ajak képes az egész sminket uralni. Ha nincs időd kiemelni a szemeidet, egy könnyed alapozás után bevetheted ezt a két perces szájfestő rutint, amellyel garantáltan profi smink hatását keltheted majd! Ezúttal is Gräff Dóra makeup artist lesz segítségedre. Tanácsaival örök érvényű sminkelési praktikákat leshetsz el, amelyeknek minden nap hasznát fogod venni!

1. Készítsük elő az ajkakat

Itassuk le az ajkakat és kenjük át egy ápoló majd a kiválasztott szájceruzával (a rúzs árnyalatával megegyező, vagy 1-2 árnyalattal világosabb színt válasszunk) kezdjük el kontúrozni a szájat.

2. A kontúr meghúzása

Előszőr fent a szívecskét rajzoljuk meg, majd alul a legmélyebb pontnál kontúrozzuk, utána a két szájsarok következik.

A végén egyszerűen összekötjük a négy zónát. 

A ceruzát a kontúrozás után az egész szájra felvisszük. Érdemes puhább, lágyabb ceruzát választani, mert azzal könnyebb dolgozni.

Tipp: Ha szeretnéd tovább élesíteni a kontúrt, esetleg picit megcsúszott a ceruza, egy lapos fejű ecsettel és némi alapozóval kijavíthatod.

3. A rúzs

Sok esetben elegendő csak szájceruzával átszínezni a szájat, ám még tartósabb és szebb lehet az eredmény, ha rúzst is applikálunk az ajkakra.

Pontosabb az eredmény, ha egy vékony ecsettel festjük át az ajkakat. Figyeljünk arra, hogy a pontosan meghúzod kontúrt már ne rontsuk el, és inkább a száj belső részét rúzsozzuk. Amennyiben fényes hatást szeretnénk, szájfénnyel fejezzük be a műveletet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást