Utazás / Otthon

Lenyűgöző képeken Las Vegas 7 legfényűzőbb szállodája

Már meg is szólalt a fejedben Elvis Presley klasszikusa, a „Viva Las Vegas”? A következő lélegzetelállító fotók még tovább fokozzák a hangulatodat…

Aria

A Cesar Pelli tervezte épület a kor és a hely összes kívánalmának megfelel.
Megaméretű hoteleknek megfelelő 4 004-es szobaszám – pipa. Három focipályányi kaszinó – pipa. Tizenhat étterem elképesztő kínálattal és sztárséfekkel – pipa. Elvis tematikájú Cirque du Soleil attrakció és hatalmas szökőkutak a főbejáratnál – pipa. 
Kell ezek után még bármit is mondanunk? Ja, a tehetős látogató a folyósokon kortárs műremekekbe botolhat, például egy felfüggesztett Maya Lin szoborra.

The Venetian

A luxustól hemzsegő komplexumnak még olyan része is van, amelyet az itáliai Alpokból repített zöld kővel dekoráltak. A Velencére hajazó kertben csatornák, gondolák és íves hidak is vannak, csaknem nyolc méter magas Botticino márványoszlopokkal. 

A legnagyobb szobák süllyesztett nappalival és saját római fürdővel várják a vendégeket, az éttermek hada pedig a Szent Márk tér másolatán helyezkedik el. „Szebb élmény, mint az igazi Velence” – írták róla egy ízben.

Four Seasons Hotel

A „Mandalay Bay Resort and Casino” komplexum öt emeletét elfoglaló hotelben nincs szerencsejáték, vannak viszont kutyabarát szobák natúr árnyalatban, márvány fürdővel és a várost ölelő sivatagra és hegyekre nyíló panorámában. 

A Sunrise/Sunset kategóriájú lakosztályok 180 fokos kilátást biztosítanak Vegas-ra. „Tetőtől talpig ötcsillagos” – vélekedik róla az egyik vendég. 
Olvastad már?  A paraszt-wellness bája, avagy nyaralás vidéken – így is lehet

„A wellness-részleg az egyik legjobb, ahol valaha is jártam, a legfantasztikusabb személyzettel” – teszi hozzá egy másik.

Mandarin Oriental

Az utazási guruk ironikusnak tartják, hogy a puccos városközpont legkiemelkedőbb ékköve a legalábecsültebb is egyben. 

A bejárat elegáns bambusz- és bonsai-kertje máris csodát ígér, mégpedig a lakosztályokhoz tartozó privát liftekkel meg a játékgépek kakofóniájától mentes hangulattal együtt. 

Sehol egy hangos legénybúcsú vagy egy virgonc nyugdíjas csoport! A zen azonban ne tévesszen meg: az ágy melletti érintőkijelzővel hi-tech módon vezérelheted a világítást, a függönyt, a hőmérsékletet, a zenét és a tévét. Mindez a fürdőszobában is alap…

Bellagio

Ha hallottál már konkrét hotelnevet Las Vegas-ból, alighanem éppen ez volt. A hatalmas mesterséges tó és a szinkronban játszó szökőkutak harmóniája teszi ikonikussá kívülről, belül pedig észbontó toszkán dizájn érvényesül. 
A kortárs lakberendezési trendeknek megfelelő bútorzat, az elragadó fürdőszoba, no meg az ázsiaitól a mediterránig terjedő konyha minden igényt kielégít.
A kizárólag felnőtteket váró Cypress Pool hűtött törölközőkkel és hamisítatlan „cabanákkal” vár.

The Palazzo

„Minden érzéket betöltő élményt és rengeteg időtöltési lehetőséget” várhatsz ebben az itáliai toronykomplexumban, a Velencére hajazó palota „testvérében”.

A „jó fekvésű és kivitelezésű” szobák várnak márvány fürdővel és süllyesztett lustálkodó résszel, modern európai stílusban. Emeril Lagasse séf Delmonico Steakhouse étterme fergeteges New Orleans-i lakomát kínál, az AquaKnox-ban pedig fenséges tengeri herkentyűk közül válogathatsz. Ne hagyd ki a brazil, perui és mexikói koktélokat!

Wynn and Encore Las Vegas

Az arany-fekete torony 2005-ben nyitotta meg a kapuit, és „valahogy olyan érzést nyújt, mintha egy kicsi és bensőséges hotelben lennél”. 

Az Outstanding kategóriájú szobák padlótól plafonig érő ablakkal nyújtanak meseszép kilátást a városra, de ha megunnád, akkor felfedezésre vár a 18 lyukú golfpálya. 
Olvastad már?  Csúnyán néznek rád, ha a gyerkőcöd hangoskodik? 3+1 ok, amiért érdemes gyerekbarát szállást választani

A közös helyiségekben is varázslatos dizájnelemekre számíthatsz, például velencei üvegből készült mozaikpadlóra vagy ázsiai gyöngyös márványra. A lakosztályok természetesen „a legapróbb részletekig kidolgozottak”.