Így lehet tökéletes koszorúslány frizurád – Tippek sztároktól

Így lehet tökéletes koszorúslány frizurád – Tippek sztároktól

Címlap / Szerelem / Esküvő / Így lehet tökéletes koszorúslány frizurád – Tippek sztároktól

Az esküvő napján természetesen a menyasszony áll a reflektorfény középpontjában, de a koszorúslányoknak is bőven kijut a figyelemből – no, meg persze a fotózásból! Eláruljuk, hogy a makulátlan megjelenés titka a ruha nyakkivágásának és a frizurának az összepasszintása.

Hullámok a vállakon

Egy váll nélküli ruhánál, amely optikailag vízszintesen kettévágja a mellkast, érdemes hosszú, egy vagy két oldalon lelógó, hullámos tincsekkel tündökölni – épp, mint Jennifer Lawrence a 2013-as Screen Actors Guild Awards díjátadón.

Ezt a hatást könnyűszerrel elérheted, ha a fürtöket közepes átmérőjű sütővason formázod, de a végeket kihagyod a műveletből. Lehűlés után az ujjaiddal válaszd részekre a hajad, és fújd be sós permettel!

Szív alak és oldalt

A szív alakú dekoltázshoz leginkább a féloldalasan lelógó, laza konty illik.

Nézd csak, milyen jól mutat az összhatás az amerikai tévébemondón, Brooke Andersonon, aki a 2012-es Golden Globe díjátadón választotta ezt az outfitet!

Fogd össze a fürtöket az egyik oldalon, majd hajtűk segítségével vezesd át a másik oldalra, hogy ott lógjon le a vége!

Aszimmetrikus és magas konty

Ha a menyasszonnyal közösen úgy döntötök, hogy az aszimmetriára voksoltok, nincs szükség több cicomára a tekintetek vonzásához.

Ez azt jelenti, hogy egy egyszerű, mégis elegáns, magasan kialakított konty az ideális választás.

Kim Kardashian a LACMA bemutatónón. Jól mutat ha néhány elülső tincs lazán keretezi az arcodat.

Nyakba kötve és hátranyalva

Amennyiben nyakba kötős darabot viselsz majd a nagy napon, próbáld ki a nagy volumenű kontyot, amely a szokásos szorosság helyett lazán öleli körül a tincseket!

Amanda Seyfried pompázott ilyennel a 2013-as Oscar díjátadón.

A frizura elkészítésének titka, hogy fel kell tupíroznod hozzá a hajad hátsó felét, lesimítani, alacsony lófarokba kötni, és megtartani a magasságot a tetején.

Mély és laza

Egy mély kivágású, V-nyakvonalú ruhához a laza, de mégis elegáns frizura passzol. Eva Longoria megmutatta, hogyan kell viselni ezt a szettet: a londoni Noble Gift Gala alkalmával pózolt ilyenben.

A szemből rövidnek tűnő haj elkészítéséhez véletlenszerűen tűzz fel néhány tincset, és jó sokat hagyj lógni az arcod környékén!

Magas és szoros

Ha a bájaidat magasan záródó ruhába rejted, bátran tereld a figyelmet az arcodra egy hagyományos, mégis modern, fonott korna frizurával!

Jennifer Lawrence szuperszexi és nőies volt ezzel a párosítással a 2013-as Film Critics díjátadón.

A fonott haj nemcsak trendi, de igazán romantikus és nőies viselet, amely nagyszerűen illik az esküvők hangulatához.

Széles és romantikus

Széles kivágású ruhához – amelynek nyakrésze egészen akár válltól vállig is futhat – a glamúros lófarok a legjobb választás.

Nézd csak, Laura Preponnak milyen jól állt a TCA Winter Press Tour-on! Fújd szárazra a tincseket, igény szerint akár óriási csavarók is jöhetnek. Aztán lazán fogd egyik oldalra, s már készen is vagy!

Nagyon fontos, hogy az esküvő napjára tervezett megjelenéseddel kapcsolatban minden elképzelést megossz a leendő feleséggel – ez az alkalom nem éppen a legjobb a meglepetésekre!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!