Légy végre őszinte magadhoz: Ezért nem buksz a jófiúkra

Légy végre őszinte magadhoz: Ezért nem buksz a jófiúkra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Légy végre őszinte magadhoz: Ezért nem buksz a jófiúkra

Mi nők vágyunk a jófiúkra, sőt csakis egy igazi jófiú mellett tudnák lehorgonyozni, de mégis, amikor betoppan az életünkbe egy vérbeli rosszfiú, akkor hirtelen megsemmisülünk és teljesen a hatása alá kerülünk. Miért van az, hogy mindig a jófiúkra vágyunk, de mikor megkapjuk, nem érezzük azt, amit kellene?

Kevesebb izgalom?

Egy jófiú igazi szabálykövető, így nehéz lenne mellette kiélned az extrém vágyaidat, sőt olykor még azt is éreztetheti veled, hogy te túlságosan kicsapongó, nemtörődöm vagy.

Viszont, ha valakivel hosszútávra tervezel, akkor néha kellenek váratlan meglepetések és izgalmak.

A legtöbb nő azért vonzódik a rosszfiúkhoz, mert mellettük végtelen izgalomban lehet részük, legalábbis erre számítanak.

Mert egy rosszfiút nem érdekelnek a szabályok, elvárások, sőt legtöbbször még a te véleményedre is magasról tesz.

Túl kiszámítható

Egy jófiúval előre megtervezheted az elkövetkező tíz-húsz évedet, mert biztosra veheted, hogy megbízható és szavahihető. De tényleg jó, ha előre meg van tervezve részletesen a jövőd? Akkor hol marad a spontaneitás?

Valahol minden ember biztonságra vágyik, mégis, mikor megkapod, könnyen megrémülhetsz tőle.

Talán túlságosan valóságos és ez a nagyfokú elkötelezettség sok nőt megrémít. Ezért inkább eldobnak egy stabil kapcsolatot, helyet adva az izgalmas bizonytalannak.

Hiányzik a szenvedély?

A legtöbb nő arra asszociál, hogy egy jófiú az ágyban is túl jó marad, így biztos, hogy nem élheti át vele legerotikusabb élményeit.

Az a helyzet, hogy ezt azért így nem lehet leegyszerűsíteni a férfiak esetében, hiszen ez többnyire emberfüggő.

A nők mégis jobban szeretik azokat a pasikat, akiből árad a szexuális kisugárzás, akinek nem okoz problémát a csábítás és, aki mindig meg tudja őket lepni az ágyban.

És valljuk be, ha valamihez, hát ehhez biztosan ért egy rosszfiú.

Viszont a nők többsége hajlamos leírni egy jófiút már az első szexuális együttlét előtt, pedig néha még egy jófiú is nagy meglepetéseket tud okozni.

Jóból is lehet rossz

Egy jófiúból könnyebb rosszat faragni, mint fordítva, hiszen a legtöbb rosszfiú sajnos javíthatatlan és többnyire csak a filmekben történik meg, hogy jó útra térnek.

A valóságban egy ilyen férfi mellé inkább csak szenvedés és szomorúság jár. Noha izgalmasak és vonzóak, de alapozni semmiképp nem lehet rájuk.

Viszont, ha a pasid igazi jófiú, akkor belőle még mindig faraghatsz rosszat bizonyos helyzetekben, például az ágyban.

Ott megengedheti magának, hogy igazi rosszfiú legyen és, ha egyébként az élet más területén megbízható és őszinte, az csak a javatokra válhat.

Ami mellettük szól

Rengeteg nőtől hallom, hogy megőrülnek a rosszfiúkért, de ezzel egyidejűleg roppant módon szenvednek tőlük. Megbízhatatlanok és lehetetlen alapozni rájuk.

Lehet, hogy nagyon izgalmas mellettük egy este, viszont egy igazán tartós kapcsolathoz több kell. És valld be magadnak, hogy belül te is erre vágysz.

Ne könyvelj el egy pasit csak azért, mert túl jónak tartod, hiszen hosszú távon csak erre a típusra tudsz alapozni, ha nem szeretnél csalódni.

Persze, mint mindenben, itt is van kivétel és még az is elképzelhető, hogy valaki miattad változik meg, viszont az esetek többségében egy rosszfiú örökre rosszfiú marad.

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!