A legújabb gél körmök nyárias mintákkal

A legújabb gél körmök nyárias mintákkal

Címlap / Stílus / Test / A legújabb gél körmök nyárias mintákkal

Idén is fénykorukat élik a gél műkörmök, ami nem is csoda, hiszen megunhatatlan mintákkal és formákban készíttethetjük el manikűrösünkkel. Nézzünk néhány gyönyörű nyárias gél manikűrt, ami talán ihletet ad legújabb körmeidhez!

Azúrkék csillámok

A körömvégek „franciás” fehérsége örök klasszikus, de ilyenkor nyáron, bátran választhatunk egy élénk, vidám színt, amellyel körmeink végét díszíthetjük.
Ezt az azúrkék csillámokkal készített műköröm még gyönyörűbb, ha hozzáillő strasszkövekkel is dekoráljuk.

Szirmok vörösben

A tüzes nyarat idézik ezek a forró körmök. Ebben az esetben is a körömvégeket tarkítjuk, ami abból a szempontból is praktikus választás, hogy észrevétlen a lenövés.
Vörös csillámos alapon kósza szirmok rajzolódnak ki, amelyeket a finom fekete kontúr emel ki.

3D díszítések

Ha elegáns körmöket szeretnél, a klasszikus fehér végű francia a megoldás, amelyet csodálatosan fel lehet dobni egy 3D porcelán virág díszítéssel.
Egy kristálykővel tovább fokozható a porcelán virág. Figyeljünk arra, hogy az ilyen feltűnő díszítést csak gyűrűsujjunkra tegyük, így kicsit olyan lesz, mintha a koktélgyűrűt sikkesen a körmünkön hordanánk.

3D díszítések 2

Egy újabb elegáns 3 dimenziós körömdísz, amely ideális esküvői manikűrnek. Az alap ebben az esetben is francia manikűr, amelyet egy keresztben felfutó inda díszít.
Igazán a hosszú körmökön tud a legszebben érvényesülni a mintázat.

Nyárias virágminta

Ebben az esetben is a klasszikus fehér végek képezik az alapot. Erre kerülnek a színátmenetes virágminták.
Pirosban, rózsaszínben vagy lilában is elkészülhetnek ezek a romantikus virágminták, amelyeket zöld levelek vesznek körbe.

Elegáns virágminta kontúr

Néha nem szeretnénk élénk, színes virágmintákkal tarkítani körmeinket.
Ekkor francia stílusú körmein díszítésére az elegáns virágkontúrt, amely felkerülhet egy meleg bronz színben. A virágok közepét csillámmal vagy strasszkővel díszítsük.

Fodros körmök

Egy igazi csajos gél manikűrt láthatunk, szögletes pink körömvégekkel, amelyre sablon segítségével fekete fodrok kerültek.
A fodrokat tovább díszíthetjük ezüst csillámmal. Ideális körömminta, ha esküvői vagy egyéb partira készülünk.

Modern asszimmetria

Ha egy igazi modern műalkotást szeretnél körmeidre, érdemes a színekkel és alakzatokkal játszani.
Az alapot egy helyenként csillámos pink-szürke-kék-fehér kombináció képezi, amely fekete csíkokkal és indákkal van díszítve.

Frissítő gyümölcsös körmök

Játékosak és abszolút nyáriasak ezek a gyümölcsös körmök. A körömvégek árnyalatait a megjelenítésre kívánt gyümölcsök jellemző színei képezik.
A narancs, citrom vagy épp kivi formáit matricákkal tudjuk a legkönnyebben megjeleníteni. Ezüstös kristálykövekkel kicsit stílusosan „jégkockásabbá” tehetjük a hatást.

Porcelán szirmok

Különlegesen elegáns körmeink lehetnek, ha a hegyes fehér körömvégeket lila csillámmal díszítjük a mosolyvonal mentén.
Erre különböző 3D-s díszítések kerülhetnek. Ideális manikűr menyasszonyoknak vagy alkalmakra készülő hölgyeknek.

Fekete csipke

Egy újabb diszkrét, elegáns körömminta. A francia körmök fehér végein mindig nagyszerűen mutatnak a fekete csipke vagy háló minták.
A képen látható minta azonban kézzel volt festve, ami tovább növeli a köröm különlegességét. Strasszkővel a hatás tovább fokozható, de nem szükségszerű.

Élénk körömvégek

Ideális nyári körömviselet a hétköznapokra! Elkészítése egyszerű, mégis színes, mint a kedvünk. Minden körömvég lehet más és más élénk színűre festve, amelynek egyik nagy előnye, hogy szinte bármilyen ruhadarabunkkal passzolni fog.
Ha visszafogottabb hatást szeretnél, válassz különböző halvány pasztell színeket.

Fényjátszó körmök

Csillámok, gyöngyházfényű „kagylócskák”, márványos kék szirmok, mindez fekete kontúrral feldobva – ezeken a körmökön minden a különleges fényjátékról szól, hiszen a különböző színek és díszítések mind másként csillognak.

Fekete virágok „aranyesőben”

Igazi napfényes körömminta, csupa aranyporos alappal és kecses fekete virágdíszítéssel.
Ezekhez a körmökhöz természetesen csak arany ékszereket lehet hordani, kis fekete ruhával!

Kék játék

A hosszú hegyes körmökön nagyszerűen érvényesülnek a mintázatok.
Különleges tengeri hangulatot keltenek ezek a kék csillámos mintázatok, amelyeket a fekete indák, ezüstös csillámok és strasszkövek még ragyogóbbá tesznek.

Élénk tengerparti színek

A napsütötte vakációk kedvelt színkombinációja a narancs, a pink és az azúr színek. Mi lenne, ha mindezek együtt jelennének meg körmeinken?
Színátmenetes technikával a manikűrösöd bizonyosan vibráló körmöket tud Neked varázsolni!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!