A legtrendibb táncok

A legtrendibb táncok

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A legtrendibb táncok

Szeretnél mozogni, de valahogy nem neked valók a konditermi edzésformák? Szeretnél kipróbálni valami újat? Imádod, ha szól a zene és kibontakoztathatod önmagad? Akkor épp itt az ideje, hogy elkezdj táncolni. Következő cikkünkből kiderül, hogy melyek a legnépszerűbb táncformák.

Az órák általában változó áron látogathatók. Az egyszerűbb tánciskolákban már havi 4000-5000 ft-ért is táncolhatsz, azonban ha egy művésztanárnál szeretnél tanulni, akkor akár egy óra is kerülhet ennyibe. A tánc nem csupán azért jó, mert mozogsz és még élvezed is, de azért is, mert hozzájárul ahhoz, hogy műveltebb legyen a mozgáskultúrád, hiszen a tánc bizonyos fokú műveltséget is jelent. Emellett pedig nem csupán új embereket ismerhetsz meg egy-egy tanfolyam által, de nőiességedet is kibontakoztathatod. A tánc pozitív hatással van nem csupán a testedre, de a lelkedre is, hiszen a tánc által az önbecsülésed és az önképed is sokat fejlődik.

Retrós Rock and Roll

Egyszerűen elsajátítható mozgásforma, amely akár lassú, de gyorsabb zenére is táncolható. Általában a párok nem tanulnak koreográfiát, hiszen a mozgás az improvizációra épül. Hogy miért is érdemes ezt a fajta táncot elsajátítanod? Ez a legnépszerűbb mozgásformája az R&R buliknak és a koncerteknek. A zene leginkább swing és rock and roll, ahol leginkább a magyar klasszikusok kerülnek elő a hazai tánciskolákban.

Klasszikus társastánc

Biztos lehetsz benne, hogy a legtöbb helyen népszerű lehetsz vele, hiszen a különféle táncfajtáit számos helyen kamatoztathatod. A standard és a latin táncok közt elsajátíthatod a blues, a bécsi keringő, az angol keringő, a slow fox, a tangó, valamint a rumba, a samba, a manbó, a jive és a cha-cha-cha lépéseit. A társastánc régen hozzátartozott a társasági élet alapjaihoz, hiszen a fiatalok itt érintkeztek egymással és itt sajátították el a társalgás alapvető szabályait.

Pezsdítő Salsa

A latin bulik elengedhetetlen tánca. Ha szeretnél egy laza és könnyed táncot elsajátítani, akkor ez a te műfajod. A játékos figurák nem csupán párban táncolhatók, hanem csoportosan is, így biztosan ó szórakozást nyújt majd bármilyen formában.

Ha elnyerte ez az életmód és valamelyik tánc a tetszésedet, akkor már csak egy számodra megfelelő tánciskolát kell keresned. Íme néhány tánciskola, amelyekben elsajátíthatod ezeket a lépéseket:

Casanova Salsa Tánciskola ✪ Budapest ✪ Kubai salsa tanfolyam ✪ Táncoktatás

Ha életedbe változást szeretnél, ha ritmusos zenére, táncra, kikapcsolódásra, társra vagy színes társaságra vágysz, akkor neked is a salsa klubokban a helyed. Egy ideig azonban részt kell venned salsa tanfolyamon, hogy élvezhesd a salsa bulik feledhetetlen hangulatát. A salsa tanfolyamon megismerkedhetsz a zenével, a mozgás örömével és társaságra lelsz.

https://www.chilisalsa.hu/

No Title

No Description

– Nyitólap

Ismerkednél a társastáncokkal, latinos hangulatra vágysz, új emberek társaságát keresed, lemozognád a zsírpárnáidat vagy csak ki akarsz kapcsolni? Nálunk mindezt megteheted, a belváros szívében! A Hölgyválasz Táncstúdió egy családias, színvonalas tánciskola, amely felejthetetlen pillanatokra hív, két lépésre az Operától. Hogy miért éppen a tánc?

www.tancsuli.hu

www.tancsuli.hu

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!