A legszuperebb randihelyszínek

A legszuperebb randihelyszínek

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / A legszuperebb randihelyszínek

Felejtsd el a megszokott mozi és vacsi forgatókönyvet, és szerezz meglepetést partnerednek ezekkel az izgalmas randi tippekkel!

Vidámpark

Ha friss pár vagytok, legyetek újra gyerekek és látogassatok el a Vidámparkba, ahol biztosan levetkőzitek a gátlásaitokat és hamar megnyíltok egymásnak! Ott nem lesz időd görcsölni azon, hogy hogy viselkedj, az adrenalin szinted olyannyira megemelkedik majd, hogy akaratlanul is önmagadat fogod adni.
Érdemes megjegyezni, ha nyaranként, ha éjszaka mentek, egyrészt olcsóbb a jegy, másrészt kevesebben is vannak, így nem kell hosszú sorokban várakoznod, mire felülsz egy-egy gépre.

Görkorcsolyázás

Ahogy télen a jégkori, tavasszal a görkorcsolya a nagy sláger. Kitűnő lehetőség közelebbről megismerni a másikat, emellett felmérheted, mennyire lovagias, érett a választottad.
Beszélgessetek egy jót, miközben sebesen száguldoztok, akár pályán, akár szabad területen vagytok! Ha nem megy jól a korizás, az sem baj, talán nem is olyan rossz, ha valaki segítő kezet ad neked és átölel.

Lézerharc

Ha a srác kedvében akarsz járni, nevezd be magatokat egy lézerharcra! Igaz, ez már összeszokottabb párosnak jó program, egyrészt mert nagyon megismerni ekkor a másikat nem igazán lehet, másrészt itt nem lennétek kettesben, ugyanis ezt csapatban játsszák.
Ennek ellenére nagyon jó móka, a sok-sok nevetés garantált, ráadásul a paintball-lal ellentétben teljesen fájdalommentes. Rossz oldala viszont, hogy mivel nem egy olcsó mulatság, érdemes valamilyen alkalomra tartogatni ezt a programot!

Állatkert

Igaz, klasszikusnak mondható randizós helyszín, mégis a legtöbb embert, ha megkérdezel, hogy mikor volt utoljára állatkertbe, azt fogja válaszolni, hogy már nem is tudja, olyan régen.
Tökéletes találka kerekedhet ki belőle, ugyanis a témákból ott nemigen fogyhattok ki, ráadásul olyan helyekben is bővelkedik, ahol elcsattanhat az első, romantikus csók.

Kalandtúra

A jó idő beköszöntével mozduljatok ki a szabadba kirándulni egy jót! Amennyiben fel szeretnétek kicsit dobni a vándorlást, és kedvelitek az extrém sportokat, iratkozzatok be különleges kalandtúrára, ahol garantáltan nem fogtok unatkozni!
Feszegessétek a határaitokat, legyetek kitartóak, biztosan egy életre szóló élménnyel lesztek majd gazdagabbak!

Kiállítás

Amennyiben kultúra- és művészetkedvelők vagytok, egy kiállítás remek választás lehet. A beszédtéma egyből adott, ráadásul letesztelheted, hogy mennyire vagytok egy húron a kiszemelteddel, mennyire nyitott és intelligens, illetve hogy jártas-e komolyabb témákban.
Külön jó oldala, hogy vannak ingyenes kiállítások is, így nem kell nagyobb összegtől megválni a randi miatt.

Csillagvizsgáló

Ha szereted kémlelni a csillagos égboltot, valamint ha egy romantikus, holdfényes randi gondolata is elvarázsol, akkor térjetek be egy csillagvizsgálóba, és vedd szemügyre közelebbről a bolygókat, csillagokat.
A legtöbb embert lenyűgözi a hatalmas világűr, és valószínű, hogy partneredet is magával fogja ragadni a Hold, a Vénusz, illetve a Jupiter látványa.

Borkóstoló

Az idősebb korosztály számára igazán élvezetes lehet egy borkóstoló, ami azért is jó, mert hamarabb feloldódnak a gátlások. Természetesen a lényeg nem az alkoholizálás, tehát még véletlenül se önts fel a garatra, azzal biztosan elijesztenéd a pasit.
Nem kell, hogy borászokat megszégyenítő tudással rendelkezz ezen a téren, sőt, a férfit magabiztossá teheti az, ha érdeklődve kérdezgeted a legújabb gasztronómiai trendekről.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!