Ezt tartja benned legszexisebbnek a másik nem – csillagjegyed alapján

Ezt tartja benned legszexisebbnek a másik nem – csillagjegyed alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezt tartja benned legszexisebbnek a másik nem – csillagjegyed alapján

Kos

Határozott fellépésedről azt gondolod, hogy talán néha megijeszt másokat, vagy túl soknak tartanak, de valójában éppen ez az, amit a másik nem az egyik legizgalmasabb tulajdonságodnak tart.

Az önbizalmad, a lendületed, ahogyan azonnal benne vagy mindenben, rendkívül szexinek hat a másik nem szemében, és akarva akaratlanul is azon kezdenek gondolkodni: vajon a hálószobában is ilyen lendületes vagy?

Bika

A Bikák mélyen érző, de nehezen megnyíló emberek, akiknek a szeme viszont mindent elárul.

Gyakran dicsérték már meg a tekintetedet?

Nem véletlen, hiszen szinte ragyog az arcodon a mély érzelmekről árulkodó, mégis titokzatos szempár, amibe ha valaki belenéz, azonnal beindul a fantáziája.

Ikrek

Arisztokratikus és fiatalos megjelenésed örökre szól: szinte biztos, hogy mindig letagadhatnál jónéhány évet, ám erre semmi szükséged, hiszen míg elegáns, előkelő megjelenésed megragadja a másik nem figyelmét, az intelligenciád az, amit ellenállhatatlannak találnak.

Mindenre van válaszod, érted a viccet, sőt bármikor megnevetteted a körülötted lévőket, ezt pedig az ellenkező nem igazán vérpezsdítőnek találhatja.

Rák

Kerek formáid és megnyugtató kisugárzásod, álmodozó tekinteted és barátságos mosolyod azonnal bizalmat ébreszt a másikban.

Az ellenkező nem tagjai úgy érezhetik, melletted biztonságban vannak, megnyugodhatnak, önmaguk lehetnek, és ezt rendkívül vonzónak tartják.

Sokan vannak, akik lágy, csengő hangodat, dallamos beszédedet tartják a legizgatóbb adottságodnak.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást