A Vörösmarty téren túl: 5 szuper karácsonyi vásár Magyarországon

A Vörösmarty téren túl: 5 szuper karácsonyi vásár Magyarországon

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A Vörösmarty téren túl: 5 szuper karácsonyi vásár Magyarországon

Budapest méltán híres a Vörösmarty téren rendezett eseményről, de ezen kívül még számtalan szuper ünnepi vásárban kóstolhatsz forró csokit vagy puncsot. Megmutatjuk a legszebbeket!

1. Budapest kincsei

Ha Budapest, akkor általában mindenki a Vörösmarty térre utazik ki megnézni a karácsonyi vásár forgatagát, pedig a főváros számtalan más pontján is rendeznek hangulatos vásárokat a decemberi időszakban.

Amennyiben idén egy kis változatosságra vágynál, látogass el a Szentlélek térre vagy a Bazilikához, ahol káprázatos mesevilágot hoztak létre a szervezők. Mindenhol fényfüzérek csillognak, a forró csoki illata betölti az utcákat, és természetesen rengeteg karácsonyi dísztárgyat is beszerezhetsz. Ajándékötletnek sem utolsó!

istockphoto

2. Székesfehérvár sétálóutcája

Székesfehérvár gyönyörű sétálóutcájáról sem hiányozhatnak a karácsonyi dekorációk, sem pedig a vásár, ami évről évre egyre csodálatosabban sikerül. Az óriási karácsonyfa már a szokásos helyén áll és várja a fotózkodókat, a fabódékban isteni finomságokat kóstolhatsz, arról nem is beszélve, hogy az utca minden egyes szakaszán más és más dekoráció vár.

Aki szereti a különleges karácsonyi vásárokat, annak kétség kívül kár lenne kihagyni ezt a várost, hiszen kevés sokszínűbb eseményt lehet találni a közelben!

szekesfehervar.hu

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást