A legnagyobb Facebook-bakik, amiket a pasid elkövethet

A legnagyobb Facebook-bakik, amiket a pasid elkövethet

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A legnagyobb Facebook-bakik, amiket a pasid elkövethet

Előnytelen fotókat tölt fel rólad, nem vállalja a kapcsolatotokat, más csajoknak üzenget és alpári módon kommentel? Nyugi, a fazon talán mégsem teljesen reménytelen eset…

Kérdés nélkül jelöl a képeken

A fotókon való tagelés témája mindig kényes, hiszen minél többen szerepeltek rajta, annál nagyobb esély van rá, hogy valaki közlésre érdemesnek tartsa – és arra is, hogy valaki vállalhatatlanul nézzen ki rajta.

Különösen kényes a szitu, ha csak ketten vagytok, de a másik fél a párod. Ha olyan képen látod magad viszont, amit nem a nagyközönségnek szánsz, ne csak a rád vonatkozó taget töröld, hanem vetesd is le vele bátran!

Nem vállalja a kapcsolatotokat

Ahhoz képest, hogy milyen apróságnak tűnik az adatlapon feltüntetett kapcsolati státusz, rengeteg konfliktus alapját képezi a férfiak és a nők között.

Gyakran megesik, hogy egyik nagyobb jelentőséget tulajdonít neki, ami a másikban ellenérzést kelt.

A legjobb, ha egyeztettek, miként szeretnétek publikálni az együttléteteket. Ne feledd: az, hogy nem az első dolga volt a harmadik randi után átírni magát „kapcsolatban”-ra, koránt sem jelent feltétlenül rosszat rád nézve!

Malac képeket oszt meg

A fedetlen női testek látványa nyilván bejön a pasiknak. Egy-két formás cici vagy popsi megosztása éppen ezért még nem ad okot az aggodalomra.

Az viszont már érthető, hogy zavar, ha a kizárólag ilyenekkel van tele a profilja.

Ahelyett, hogy emésztenéd magad a dolog miatt, kérdezd meg tőle: ő mit szólna, ha fokhagymacikk férfifenekekkel, kockahasakkal és dudorodó alsónadrágokkal plakátolnád tele a hírfolyamodat?

Más csajoknak üzenget

Először is: honnan tudod, hogy ez a helyzet? Ha ő maga árulta el, esetleg az orrod előtt csinálja, valószínűleg ártatlan baráti vagy munkatársi viszonyról van szó, ami miatt fölösleges paráznod.

Ha viszont direkt néztél bele az üzeneteibe, felvetődik a dilemma, hogy egyáltalán miért érezted szükségét ennek.

Van más jele is annak, hogy nem méltó a bizalmadra? Mielőtt nagy jelenetre ragadtatnád magad, szánj időt a pároddal egy őszinte beszélgetésre!

Alpári módon kommentel

Szerencsés esetben nem az általad megosztott tartalmak alatt, hanem mondjuk a haverjainak. Ha a káromkodást kötőszóként használja, s nincs egy mondata, amiben valaki ne lenne sürgős párosodásra felszólítva, furcsán érezheted magad.

Amennyiben a való életben is ez a helyzet, ne lepődj meg.

Változtatni sem nagyon tudsz rajta, törődj bele! Ha viszont igazából nem ilyen, csak valamiért szeret keményebb szerepet alakítani a neten, bátran mondd el neki, mi a véleményed!

Intim helyzetben posztol

Nemcsak a szex lehet bensőséges, hanem bármilyen közösen átélt élmény is, amelynél hívatlan vendégnek érzed a hirtelenjében előkapott okostelefont.

Beszélj a fejével, hogy miért akar a nagyvilág előtt hencegni a cselekedeteivel – ahelyett, hogy átadná magát a pillanat varázsának, és persze vele együtt neked!

Kompromisszum lehet, ha például mindketten kikapcsoljátok a telefonotokat a randin.

Kisajátítóan viselkedik veled

Ha egy hímnemű lájkolja valamelyik képed, azonnal szükségét érzi egy „én csajom!!!” kommentnek, sőt, akár kérdőre is von érte? Ez bizony a beteges féltékenység figyelmeztető jele!

Amennyiben a fazon minden lépésedet felügyelni óhajtja a virtuális térben, valószínűleg minden vágya, hogy a való életben is így tegyen.

Oké, hogy bejön neked a macsós viselkedés, de tényleg együtt tudsz élni a helyzettel? Fontos, hogy ha a párod viselkedésében bármi zavar, akkor azt ne a barátnőiddel, a munkatársaiddal vagy a kiskutyáddal oszd meg először, hanem egyenesen vele! Csak megfelelő kommunikációval lehet esélyetek a boldogságra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást