Ez a legmanipulatívabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Ez a legmanipulatívabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a legmanipulatívabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Kos

Ha valamit szeretnél valakitől, addig nem hagyod békén, amíg meg nem szerezted vagy el nem érted. Sosem adod fel, kitartó vagy és makacs, aki nem fél a konfrontációtól. Nem zavar, ha nyomulósnak tartanak, bár sokszor mosoly és kedvesség mögé rejted a szándékaidat. 

Bika

Bűntudatot keltesz a másikban. Eljátszod az áldozat szerepét és ehhez sokszor még beszélned sem kell, elég, ha valaki rádnéz, egyből összafacsarodik a szíve a sajnálattól. A Bika erős és mindig feláll, ezért ha valaki elesettnek látja, eléri vele a kívánt hatást.

Ikrek

Az igazságot elég lazán kezeled és hajlamos vagy ferdíteni, azaz mondjuk ki: nem áll távol tőled a hazudozás. Ha valamit el akarsz érni, addig csűröd-csavarod a dolgokat, amíg a helyzet úgy nem alakul, ahogy neked jó.

Rák

Felnagyítod a problémát és tragikusnak fested le a helyzetet mikor nem is az, csak azért, hogy elérd, amit akarsz. Nem is tudatosan teszel így, egyszerűen katasztrofálisnak találsz olyan szituációkat, amiket mások kis kellemetlenségnek.

tommaso1979/depositphotos.com

Oroszlán

Te úgy manipulálsz másokat, hogy elbagatellizálod a szereped az adott dologban. Túl magabiztos vagy és az egód gyakran bánt meg másokat? Ilyenkor megpróbálod meggyőzni az illetőt arról, hogy valójában neked sem olyan jó és neki sem olyan rossz. 

Szűz

Legtöbbször nem közlöd egyenesen, hogy mit szeretnél, hanem csak elejtesz finom kis utalásokat és homályos javaslatokat. Ezzel azt akarod elérni, hogy másoknak „magától” jusson eszébe, mi az amit szeretnél. Nagyon cseles megoldás ez.

Mérleg

A legmanipulatívabb tulajdonságod az, hogy érdektelenséget vagy hozzá nem értést színlelsz és megvárod, hogy mások tegyék meg helyetted a dolgokat. Ha kell, a kedvességed és flörtölési szakértelmed is beveted az ügy érdekében.

Skorpió

Ha valaki nem úgy viselkedik, ahogy te elvárod, azt érezteted vele, hogy nagy hibát követ el azzal, hogy neked keresztbe tesz, vagy nem tesz meg valamit az érdekedben. Ha az illető nem enged, örökre képes vagy megszakítani vele a kapcsolatot, minden hidat felégetve. 

AndrewLozovyi/depositphotos.com

Nyilas

A Nyilas úgy manipulál, hogy túl kedvesen viselkedik. Tisztában van vele, hogy finom hízelgéssel, kis figyelmességekkel nagyon sok mindent el lehet érni és ezt maximálisan ki is használja. Képes vagy őszintének tűnő törődést színlelni, hogy elérd, amit akarsz. 

Bak

Tudásod és talpraesettséged hívod segítségül, ha el szeretnél érni valamit. Ha valakit meg tudsz győzni arról, hogy te valamit jobban tudsz nála és szüksége van az útmutatásodra, akkor nyert ügyed van, mert vakon követ majd.

Vízöntő

Ha valaki nem úgy táncol, ahogy te fütyülsz, akkor megszakítod vele a kapcsolatot. Az egyik percben még barátok vagytok, majd egyik napról a másikra nem veszed fel neki a telefont és nem válaszolsz az üzeneteire. Mikor már kétségbeesetten mindent felajánl, hogy visszakapjon, akkor tudod, hogy nyeregben vagy. 

Halak

Valami baj történt? Sosem a Halak hibája. A te manipulációd az, hogy nem vállalsz felelősséget a tetteidért, te csak azt tetted amit jónak láttál, nem tehetsz semmiről. Olyan különlegesnek érzed magad, hogy feletted áll, hogy bármiért is hibáztassanak. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást