Ez az 5 legkényelmesebb sportmelltartó, ami tökéletes társ minden edzéshez

Ez az 5 legkényelmesebb sportmelltartó, ami tökéletes társ minden edzéshez

Címlap / Stílus / Divat / Ez az 5 legkényelmesebb sportmelltartó, ami tökéletes társ minden edzéshez

Az, hogy mit viselsz sportolás során, sokféleképpen befolyásolhatja az edzésedet. Egy jó sportmelltartó magabiztosabbá tehet, csökkentheti a fájdalmat és javíthatja a teljesítményt. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned, és melyik az az 5 legkényelmesebb sportmelltartó, amivel az edzés minden pillanata öröm lesz!

Bár túlzásnak tűnhet ilyet mondani egy ruhadarabról, a Portsmouth Egyetem Mell Egészségügyi Kutatócsoportja megállapította, hogy amikor sportolók egyéni „melltartó előírást” kaptak, hogy megtalálják a testüknek megfelelő stílust és fazont, 97%-uk számolt be a kényelem, az illeszkedés és a tartás előnyeiről, míg 17% jelentős javulást tapasztalt a teljesítményében.

Az, hogy hogyan öltözöl, közvetlen hatással lehet a hangulatodra és az általános teljesítményedre edzés közben”- erősíti meg Rachel Lopez személyi edző és Pilates oktató. „Amikor edzel, a fókuszodnak a formára és az izom-mind kapcsolatára kell irányulnia, nem pedig az öltözetedre és arra, hogy hogyan érzed magad benne. Egy kényelmetlen melltartó miatt fájhat a fejed, a hátad felső része és a nyakad is.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/8
Következő»

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!