A legjobb rattan kiegészítők az otthonodba – Lelőhelyekkel

A legjobb rattan kiegészítők az otthonodba – Lelőhelyekkel

Címlap / Otthon / A legjobb rattan kiegészítők az otthonodba – Lelőhelyekkel

Persze arra mindenképp érdemes figyelni, hogy a lakás stílusába illeszkedjenek ezek a darabok: leginkább a világos, skandináv stílusú helyiségekben mutatnak jól, ahol sok a natúr fa, a bézsess és fehér árnyalatok dominálnak. Egy másik jó alap lehet a bohém stílus, hiszen a mintás szőnyegek, színes bútorok élénkségét remekül ellensúlyozza egy-egy natúr rattan bútordarab. Mutatunk egy kis inspirációt, ha te is hasonló kiegészítőkkel szeretnéd feldobni a lakást!

Fotel

Egy fonott fotel vagy szék sokat dobhat a nappali vagy a hálószoba megjelenésén, egyből természetközelibbé varázsolja. Akár a kisebb, akár a nagyobb változatokra szavazol, biztos, hogy remek színfoltja lesz a helyiségnek. Ha fokoznád a hatást, tegyél rá valamilyen rojtos vagy natúr színű párnát, vagy dobj rá lazán egy plédet. 

1. Ikea, 2. Ikea, 3. JYSK, 4. Beliani (háttér: jinjinjinjin/pixabay.com)

Tükör

A tükrök remekül dekorálnak képek helyett, ha pedig elég nagy méretűt választasz, akkor a teret is meg tudod velük növelni. A fonott, világos, természetes vesszőből készült tükrök remekül illeszkednek a most divatos skandináv stílusba! Ha gondolod, akár többfélét is tehetsz egymás mellé.

1. Ikea, 2. Butlers 3. Butlers, 4. Beliani (háttér: jinjinjinjin/pixabay.com)

Kosár

Egy kosár minden helyiségben jól jön, hiszen könnyedén elrejthető benne minden, ami miatt rendetlenség alakulna ki a lakásban: a plédek, gyerekjátékok, kutyás kiegészítők mellett persze növényeket is állíthatsz a kosarakba (ebben az esetben érdemes egy vízálló kaspót a kosárba tenned, hogy ne ázzon át a locsolás során). A kisebb méretű dobozokba pedig akár tollak, apróságok, emlékek is kerülhetnek.

1. Butlers, 2. Ikea, 3. H&M Home, 4. JYSK (háttér: jinjinjinjin/pixabay.com)

Lámpa

Egy csodás fonott lámpa szuper hangulatot áraszt magából. A konyhában, nappaliban és hálószobában is remekül mutat, különösen akkor, ha világos színekkel kombinálod. Akár többféle lámpaernyőt is egymás mellé tehetsz, egyáltalán nem lesz rendezetlen az összhatás – ha pedig nem tudsz közülük választani, akkor miért ne szereznéd meg mindet, amelyik tetszik? Egyébként a kisebb lámpások, asztali lámpák is remek hangulatot adnak a helyiségeknek, szóval érdemes ezekből is beszerezned egy-egy darabot, hogy teljes legyen az összhang.

1. Ikea, 2. JYSK, 3. H&M Home, 4. Butlers (háttér: jinjinjinjin/pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást