Málnás puncs
Hozzávalók 2 koktélhoz: 125 gramm málna, egy kevés rozmaring, 100 ml málnaszörp, 2 tk citromlé, 300 ml ásványvíz, jégkockák
Elkészítés: A málnát elosztjuk két pohár között, és egy kanállal óvatosan összenyomogatjuk. Ezután hozzáadjuk a rozmaringot, majd felöntjük málnaszörppel és citromlével. Miután az összes hozzávalót jól összekevertük, hozzáadjuk a jégkockákat, és a gyümölcsös keveréket felöntjük hideg ásványvízzel. Miután pedig belekortyolunk, aligha fogjuk azt kívánni, hogy bárcsak inkább a klasszikus puncsot tartanánk a kezünkben.
Elkészítés: A málnát elosztjuk két pohár között, és egy kanállal óvatosan összenyomogatjuk. Ezután hozzáadjuk a rozmaringot, majd felöntjük málnaszörppel és citromlével. Miután az összes hozzávalót jól összekevertük, hozzáadjuk a jégkockákat, és a gyümölcsös keveréket felöntjük hideg ásványvízzel. Miután pedig belekortyolunk, aligha fogjuk azt kívánni, hogy bárcsak inkább a klasszikus puncsot tartanánk a kezünkben.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!