A legjobb karácsonyi filmek az elmúlt évekből

A legjobb karácsonyi filmek az elmúlt évekből

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A legjobb karácsonyi filmek az elmúlt évekből

Múlt karácsony

Hogy milyen érzés egy olyan boltban dolgozni, ami az év 365 napjában kizárólag karácsonyi holmikat árul? Kate szerint nem a legkellemesebb, márpedig ő biztosan tudja, a lány ugyanis manóként dolgozik egy egész évben nyitva tartó ünnepi üzletben. Amikor Tom, a jóképű és udvarias férfi besétál az életébe, úgy érzi, ez az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A srácnak jó érzéke van ahhoz, hogy átlásson a Kate által épített falakon, de ennek ellenére mégsem akar összejönni nekik az igazi boldogság. A romantikus történetet a Wham! sikeres slágere, a Last Christmas című dal ihlette, és garantáltan mély érzelmeket vált ki belőled a végére!

 

A karácsonyi lovag

A Netflix egyik legnépszerűbb ünnepi újdonságaként érkezett meg tavaly A karácsonyi lovag! A történet egy középiskolai tanárnőről, Brooke-ról szól, akinek nincs sok szerencséje a szerelemben. Múltbéli csalódásai miatt már rég ki is ábrándult belőle.

Egyik nap azonban autójával kis híján elüt egy furcsa férfit, aki tetőtől talpig lovagi páncélt visel, és fogalma sincs, hol van. Ő Sir Cole, akit egy boszorkány küldött a 14. századból a jövőbe, hogy mire beköszönt a karácsony, beteljesítse sorát, és valódi lovag lehessen belőle. Nem csoda, hogy egyáltalán nem akar 2019-ben lenni; vagy legalábbis eleinte, ugyanis amikor jobban megismeri Brooke-t, komoly választás elé kerül.

 

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást