Hermès táskát kölcsönözni? A legjobb portálok ruhakölcsönzésre

Hermès táskát kölcsönözni? A legjobb portálok ruhakölcsönzésre

Címlap / Stílus / Divat / Hermès táskát kölcsönözni? A legjobb portálok ruhakölcsönzésre / 2. oldal

2. Egy londoni portál, mesés kiegészítőkkel

Még a híres londoni székhelyű Cocoon egy egészen új perspektívát képvisel. Ebben az esetben a női kiegészítők ikonjának birodalmába kaphatunk betekintést. A weboldal széles kulturális információkkal gazdagított, méltó módon bemutatja minden egyes táska eredetét, kultuszát.

A kínálat rendkívül sokszínű, több száz luxus kiegészítő között válogathatunk. Három fő kategóriát kínál a kölcsönző portál eltérő szolgáltatásokkal.

Az érdeklődők tagsági díj ellenében clubtagokká válnak, mely lehetőséget garantál a kölcsönzésre. Már a basic szolgáltatásnak köszönhetően is egy teljes hónapra hozzájuthatnak álmaik táskájához.

Magasabb kategóriájú csomag esetében akár három hónapig is ékeskedhet gardróbunkban a trendi kiegészítő, akár havi többszöri cserével is. A legnagyobb világmárkák új és vintage modelljei közül válogathatunk.

A luxus iránti vágyakozáson túl fontos hogy szó essen a valódi miértjéről ennek a villámgyorsasággal növekvő üzletágnak. Az intelligens vásárlás egy újfajta módja, ahol tudatosan megtervezhető hónapról hónapra, évszakról évszakra a női gardrób alappillére felesleges kiadások nélkül lépést tartva a divat evolúciójával. 

A bérelhető luxus a „jövő gardróbja” megtisztelő elnevezést nyerte el a szakmán belül. 

Vajon sikerül majd belopódznia a hétköznapi életünkbe? 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást