Hermès táskát kölcsönözni? A legjobb portálok ruhakölcsönzésre

Hermès táskát kölcsönözni? A legjobb portálok ruhakölcsönzésre

Címlap / Stílus / Divat / Hermès táskát kölcsönözni? A legjobb portálok ruhakölcsönzésre

„Az intelligens vásárlás egy újfajta módja, ahol tudatosan megtervezhető hónapról hónapra, évszakról évszakra a női gardrób alappillére felesleges kiadások nélkül lépést tartva a divat evolúciójával.”

Louis Vuitton, Prada, Gucci, Ferragamo, Chanel, Dior és még hosszasan folytathatnám a felsorolást. Milyen érzés is lehet a kifutók, a legnagyobb maisonok álomkölteményeit viselni? Ha a reggeli rutin a legújabb Hermès táskával indulna?

Ma már semmi sem lehetetlen, sőt! Valójában már jó néhány évvel ezelőtt felfedte a titkot Carry Bradshaw. Ki ne emlékezne a legendás sorozat epizódjára ahol Louis Saint Louisból beavatja a főszereplőt a táskabérlés funkcionális valóságába?! 

Napjainkra egy igazi kereskedelmi szektorrá vált a kölcsönözhető luxus

Számtalan portál foglalkozik a hölgyek, urak és olykor a legkisebbek kényeztetésével, hiszen felesleges lenne tagadni, a részletek igen is számítanak!

Egy nő esetében valódi státuszszimbólum táskája, egy férfiről messziről árulkodik a viselt öv és cipő. Arról a felemelő érzésről már nem is beszélve, amit lelki úton tud ajándékozni egy minőségi holmi.

Nézzük hogy is működik mindez a valóságban!

A piacvezető természetesen Amerika, de Anglia és Olaszország is méltó helyet foglalnak el.

1. Egy olasz portál, alkalmi outfitekkel 

Többféle lehetőség létezik, van aki néhány órára és van aki akár egy teljes hónapra ajándékozza meg a kedves megrendelőket a luxus holmikkal.

A dressyoucan olasz portál tetőtől talpig felöltözteti hamupipőkét a bálra, sőt még a sportolást is trendivé teszi.

Professzionális honlap és milánói showroom várja az érdeklődőket. Elegendő bejelölni a közelgő esemény dátumát és a lehetőségek tárháza kitárul: márka, szín, méret, alkalom. 

Ruha, táska, cipő, ékszerek és egyéb kiegészítők szebbnél-szebb választéka kerül bemutatásra. Természetesen a kézbesítés is a legfelsőbb fokon zajlik, lehetőséget garantálva az előzetes próbára. Az otthonunk négy fala között miután tükör elé álltunk a Dior költeményben még mindig dönthetünk Valentino mellett.

A négy napos bérlés lehetőséget nyújt a kézbesítésre, próbára, esetleges egyszerűbb módosításokra – mert ugye ez is a szolgáltatás része – a bérelt holmi viselésére és a visszaküldésre. Biztosítás védi a kisebb afférok ellen az alta moda kollekcióit. Mindezt milyen összegért élhetjük át? Körülbelül az eredeti ár egy tizedéért, éppen ezért érdemes figyelembe venni az eredeti árcédulát is. 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»