Család / Életmód

A legjobb gyereknapi programok 2017-ben, amiket imádni fog a család

A legjobb gyereknapi programok 2017-ben, amiket imádni fog a család

Hamarosan elérkezik a gyerekek egyik kedvenc ünnepe, hiszen most vasárnap itt a gyereknap. Hogy az egész család jól szórakozhasson, összegyűjtöttük neked a legérdekesebbnek ígérkező családi programokat a hétvégére.

PlayKID Gyermeknap 2017, május 27-28.

Egész hétvégén várja a kicsiket és a kicsit nagyobbakat a PlayKID Gyermeknap, amely idén már negyedszer kerül megrendezésre a Millenárison. Ki mit tud?, tombola, vetélkedők, sportbemutatók, bábelőadás és a gyerekek kedvenc zenekarai várják az érdeklődőket szombaton és vasárnap is. Ha egy egész napos családi programra vágysz, ez lesz a legjobb választás a számotokra, hiszen délelőtt 10 órától egészen este 18 óráig tart a rendezvény.

Családi Játék hétvége, május 26-28.

Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház épülete ad otthont idén a háromnapos Családi Játék hétvégének, amely kitűnő program lehet gyermeknapra is. Több mint 300 féle társasjáték, szabadtéri játékok, origami, játékkiállítás és játék- és rajzversenyek várják a kicsiket és nagyokat egyaránt ezen a hétvégén. Ha nem csak a gyerekek, de te is a játékok szerelmese vagy, akkor ki ne hagyjátok ezt a programot.

Hetedhét Játékfesztivál, május 27-28.

A gyermeknap mellett Székesfehérváron a Hetedhét Játékmúzeum születésnapját is megtartják a hétvégén, ezért még színesebb és izgalmasabb programokra számíthatnak az érdeklődők, mint korábban. A múzeum és a belváros egy hatalmas játszótérré változik majd a hétvégére, hogy a kicsiket és a nagyokat is elvarázsolja, és együtt játszhassanak alkotós, elmélyülős, családi vagy akár nyüzsgős játékokkal egyaránt.

Gyermeknap a Vasúttörténet Parkban, május 27-28.

A gyerekek egyik kedvenc helyszínén, a Vasúttörténeti Parkban is lesz az idén gyermeknap, méghozzá egész hétvégén. A park színes családi programokkal vár mnden érdeklődőt, szombaton a Kolompos és az Apacuka zenekarok koncertjeivel és a Fabula Babszínház Vitéz László előadásával, vasárnap pedig a Kaláka és a Ghymes együttes mellett a Fabula Bábszínház Mazsola és Tádé előadásával gondoskodnak a szervezők a fergeteges hangulatról. A hétvégén a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a közlekedéssel, a közlekedési szabályokkal is, és természetesen ugrálóvár, tombola, versenyek is lesznek a programok között.

Szentendrei Lurkócia Gyereknap, május 27-28.

A szentendrei Főtér és a Dunakorzó ad otthont idén a Lurkócia elnevezésű gyermeknapi hétvégének, amely idén nem csak a kicsiket, hanem az idősebbeket és a kamaszokat is különleges programokkal várja. Sportbemutatók, koncertek és színházi előadások is várják az érdeklődőket a két napos minifesztiválon, és természetesen különböző versenyeken is kipróbálhatják magukat az érdeklődők. Ha az idén ki szeretnél szakadni kicsit a családdal a városból gyermeknapon, ez lesz a nektek való program.

Egy nap a tündérek és manók birodalmában, május 27.

Budakalászon idén tematikus gyermeknapi programmal várják a kicsiket és szüleiket az idén, hiszen tündérek és manók országává változik szombaton a település. Az érdeklődőket zenés interaktív mesejáték, színházi előadás és a Kolompos együttes koncertje is várja a napon, emellett pedig olyan állandó programokon vehetnek részt mint az arcfestés, csillámtetoválás, a mesesarok vagy a lovaglás. A budakalászi gyereknapon emellett jelmezversenyt is tartanak értékes nyereményekért, ezért megéri manónak vagy tündérnek öltözve érkeznie a kicsiknek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást