Életmód / Ezotéria

Mi a leghátborzongatóbb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint

A zodiákus sok mindent elárul rólunk, és annak ellenére, hogy szeretjük a pozitív tulajdonságainkról írt cikkeket olvasgatni, azért bőven akadnak kevésbé hízelgő személyiségjegyeink is. Vannak notóriusan „nehéz eset csillagjegyek” és vannak olyanok is, akikről mindenki azt feltételezi, hogy csak kedves és jámbor oldala van. Tudnod kell azonban, hogy minden zodiákusnak vannak rossz, sőt, egyenesen hátborzongató tulajdonságai. Nézzük, neked milyen téren van hová fejlődnöd, a csillagjegyed alapján.  

Kos: Kifejezetten erőszakos vagy

Úgy is mondhatnánk, hogy rád férne egy dühkezelési terápia. Energikus vagy és mindig lelkes, ez az energia azonban könnyen átcsap erőszakos kirohanásba. A hangulatváltozásaid nem könnyű követni, időzített bomba vagy. 

Bika: A birtoklási vágyad túlzás

Szentimentális vagy és nehezen mondasz le bármiről is. Nagyon nehezen érted meg a makacs fejeddel, hogy bizony vannak olyan emberek és dolgok, amik sosem lesznek a tiéd. Erős birtoklási vágyad mások számára egyenesen terhes lehet. 

Ikrek: Kétszínű hazudozó is tudsz lenni

Még a barátaid is tudják rólad, hogy kibeszéled őket a hátuk mögött. Nem rosszindulatból teszed, egyszerűen képtelen vagy titkot tartani. A környezeted elfogad és szeret ezzel együtt, de már nehezen tudnak megbízni benned. 

Rák: Élvezed, ha valaki nem jó hozzád

Mindig csak adsz és adsz, és még magadnak sem vallanád be soha, de szeretsz az örökös mártír szerepében tetszelegni. Titokban élvezed, hogy kérés nélkül is állandóan segítesz mindenkin és emiatt sokan függnek tőled.

Olvastad már?  Beléptünk a Nyilasok időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

HayDimitriy/depositphotos.com

Oroszlán: Egy nárcisztikus szörnyeteg tudsz lenni néha

Bárhová mész, neked kell a reflektorfényben lenned. Nagylelkű vagy, de emiatt nagyon is elégedett vagy önmagaddal. Szórakoztató és vidám személyiség vagy, néha viszont fárasztó a környezeted számára, hogy állandó figyelmet követelsz. 

Szűz: Irányítás mániás vagy

Körülötted mindig mindennek tökéletesnek kell lennie, képtelen vagy lazítani. Eltökélt vagy és figyelmes, de elveszel a részletekben és ezzel hajlamos vagy arra, hogy mindenkit lefárassz magad körül. 

Mérleg: A legszörnyűbb emberekkel is együtt érzel

A megfontolt Mérleg mindig próbál igazságos lenni és minden oldalt meghallgat, mielőtt döntést hozna. Emiatt mindenki kedves és nyugodt személyiségnek ismer, azonban ez a tulajdonságod kétélű fegyver, hiszen képes vagy a legszörnyűbb emberek iránt is empátiát érezni. 

Skorpió: A helytelen dolgok is betegesen vonzanak

Valami nagyon nagy gond van a belső iránytűddel. Sokszor olyan dolgok iránt lelkesedsz, amik zavarba ejtőek és veszélyesek, sőt, olykor illegálisak is. Vigyáznod kell, mert könnyen elcsábíthat a sötét oldal. 

Nyilas: Ideális vagy szekta vezetőnek

Magával ragadó személyiségednek köszönhetően született vezér vagy, akinek minden vágya, hogy egész életében kalandozzon, unalmas életét maga mögött hagyva. Erre könnyen rá tudsz venni másokat is, ami kétélű fegyver, hiszen a legsötétebb szekták alakulnak így. 

Olvastad már?  Ha ez a csillagjegyed, inkább a barátokat választod a szerelem helyett

Bak: Érzelemmentes vagy és csak neked lehet igazad

Ambiciózus vagy és mindig eltökélt, ezt csodálja is a környezeted. Mész előre, keményen dolgozol és úgy gondolod, mindenki a maga sorsáért felelős. Senki sem állhat közéd és a céljaid közé, olyan szinten, hogy senkivel nem törődsz, ha erről van szó. 

HayDimitriy/depositohotos.com

Vízöntő: A világmegváltó szociopata

Jobbá szeretnéd tenni a világot és ez egy felettébb nemes cél. És ebben téged semmi nem akadályozhat meg, még azoknak az embereknek a véleménye, javaslatai vagy érzelmei sem, akiken éppen segíteni akarsz. A nemes ügy érdekében simán képes vagy bárkit feláldozni. 

Halak: Egy érzelmi rémálom vagy

A szíved vezérel, de ez nem mindig olyan álomszerű és romantikus, mint ahogy hangzik, ez a tulajdonságod ugyanis nagyon sötét helyekre is el tud juttatni. Olykor irracionális érzéseid miatt vádolsz másokat, ártatlanul.