Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Az 5+1 legérzékibb ajándék nőknek, az ünnepi kényeztetéshez

Mit szólnál, ha idén teljesen más hangfekvésben hallanád, hogy ho-ho-ho-hó? Mondjuk egy örömteli sikoly formájában? Akkor nyomás, vegyél egy hópelyhes bögrét meg egy kötött kesztyűt, hogy ha bárki kérdezi, mit kapott tőled, meg tudja mutatni, este pedig add át kedvesednek az igazi ajándékot: a csillagszórós gyönyört ezeknek a kényeztetőknek a segítségével.

Nemcsak nektek, kedves férfiak, fontos a külső, a nők számára sem mellékes a látvány, éppen ezért egy szépen kialakított játékszer már önmagában is hangulatba hoz. A 2018-ban dizájn győztes kényeztető szerencsére nem csak nézegetésre való, okos kialakításának is köszönheti az elismerést. Míg a hüvelyi vibrátor rész kellemesen bizsergeti a G-pontot, addig a rövid karon található szívókorong egyedi, apró szívó impulzusokkal ingerli, bombázza a csiklót!

A léghullámok megremegtetik a csiklót és végigsöpörnek rajta akár a hurrikán, a rezgés pedig a végletekig bizserget. A szívókorongoknak 11, a rezgésnek 10 módozata van, így egyedi igények szerint variálható, különféle erősségben.

Plusz egy tipp: december 15. és 17- között 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a készüléket, így ha egy ideje már nézegeted a barátnődnek, itt az ideje, hogy le is csapj rá!

Itt szerezheted be a csikló- és G-pontizgatót!

Az Orgazmus-vonaton nincsen fék, ezzel a kényeztetővel pedig a nőd első osztályon utazhat! Az érintés nélküli orgazmus mestere, a léghullámos technológia 5 éve érhető el a piacon, és ennek örömére adta ki a Womanizer ezt a vezeték nélküli csiklóizgatót, ami kompakt, erőteljes, és limitált kiadású. Hova kell ennél ünnepibb?

A Liberty Anniversary egy letisztult, aprólékos kidolgozásokkal készült és megformált, könnyedén kézbe simuló masszírozó, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus. Megmondtuk, hogy nincsen fék…

Itt szerezheted be a Womanizert!

Magas minőségű, újratölthető, USB-s hüvelytojás vezeték nélküli távirányítóval – a titkos gyönyörök kertjének kapuját nyithatod meg ezzel a szemet gyönyörködtető kényeztetővel, hiszen csak a fantázia és a merészség szabhat határt, hogy hol használja egy nő. A csomag egy stílusos, diszkrét neszesszert is tartalmaz. Otthon, a hálószobában éppen olyan gyönyört tud okozni, mint hétvégi nagybevásárlás közben.

10 vibrációs ritmus közül választható ki a legmegfelelőbb, a motor erős, a forma ergonomikus, a borítás bőrbarát. A készülék ráadásul nagyon diszkrét, hiszen zajkibocsájtása minimális – hogy a nődé is az lesz-e, azt már nem tudjuk garantálni.

Olvastad már?  Milyen típusú díszekkel dekorálod a karácsonyfát? Ezt árulja el rólad

Itt szerezheted be a hüvelytojást!

Már mindent kipróbáltatok, és valami igazán különleges izgatót keresel a barátnőd számára? Vagy éppen most ismerkedtek a szexjátékokkal, és nem féltek rögtön belevágni a dolgok közepébe, és egy csúcstechnológiás izgatóval kezdeni, ami garantált örömöket ígér?

Akkor itt a a szex-eszközök terén eddig ismeretlen, teljesen új hanghullám technológiával készült Cruise, ami erőteljesen pulzáló, ritmikus hang-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztet. Az erőteljes vibráláson túl szívó-élmény és 8 különféle lüktető ritmus segít a csúcsra jutni. 

A hanghullámos izgatót itt szerezheted be!

Az intim gésagolyó duó speciális, személyre szabott tréningmester az intim izmok erősítésére, karbantartására! Ez több, mint hálószobai huncutság: híres kutatók, nemzetközi vállalkozók, tervezők és mérnökök, valamint egészségügyi szakemberek hosszas munkájának gyümölcseként született meg ez az okostelefonnal kommunikáló eszköz, ami 6 professzionális tanfolyammal, edzési útmutatókkal segít megélni a legteljesebb gyönyört.

Ideális lehet olyan helyzetekben, amikor az izmoknak regenerálódására van szükség, például műtét vagy szülés után, de az öregedéssel járó izomgyengeséget is megelőzi, és minden különösebb alkalom nélkül is remek móka lehet, ami még a szexuális örömöket is intenzívebbé teszi.

A gésagolyó duót itt szerezheted be!

Ahogyan az angol mondja, sharing is caring, meg hát adni is van olyan jó, mint kapni, úgyhogy válogatásunkba becsempésztünk egy páros kényeztetőt is, amivel közösen láthattok csillagokat, és nem csak a karácsonyfa alatt! A limitált kiadású exkluzív kényeztető vibrátor szett igazi luxuscsomag, amit különleges alkalmakra, akár nászajándéknak vagy ünnepi meglepetésnek találtak ki.

A Womanizer Premium – vízálló csiklóizgató egyedülálló, érintésmentes, léghullámos stimulációval juttatja a barátnődet a csúcsra, míg a We-Vibe Snyc párvibrátor hajlítható G-pont és csikló vibrátorával neked is kitörő élvezetet fog okozni. Kényelmes anatómiai formájának és aktus közben is használható kialakításának köszönhetően a hálószobai kedvencetek lesz!

A Womanizer és We-Vibe szettet itt szerezheted be!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást