Ez a legbiztosabb jele annak, hogy egy érzelmi pszichopatával randizol

Ez a legbiztosabb jele annak, hogy egy érzelmi pszichopatával randizol

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez a legbiztosabb jele annak, hogy egy érzelmi pszichopatával randizol

A kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy a megfelelő férfivel legyél együtt. Sokszor viszont nehéz valakiről már a kezdetekben megállapítani, hogy mennyire őszinte veled, hiszen sokan nagyon ügyesen manipulálják a szálakat. Az alábbi jel viszont egyértelműen arra utal, hogy egy érzelmi pszichopatával hozott össze a sors!

A kapcsolatok kezdetén akadnak bizonyos jelzések, amikre érdemes nagyon odafigyelni, ha nem szeretnéd az idődet olyan pasira vesztegetni, aki nem érdemli meg. Ha állítása szerint soha, semmi sem az ő hibája, ő mindennek csak az áldozata, érdemes elkezdeni gyanakodni, hogy érzelmileg fejletlen pszichopatákra emlékeztető tulajdonságokkal bíró férfival randizgasz.

Akármilyen probléma merül fel a párkapcsolatotokban, ő biztosan állítja, hogy erről te tehetsz. Ha megbántott valamivel, és haragszol rá, szerinte az is a te hibád, mert túlságosan érzékeny vagy, és mindenen megsértődsz.

Amennyiben egyértelműen ő csinált valami rosszat, ami mindkettőtök számára nyilvánvaló, nos, arról is te tehetsz, mert feldühítetted, és miattad cselekedett úgy. Egy érzelmi pszichopata ugyanis sosem képes a másik helyzetébe képzelni magát, és bele sem gondol, mit érzel; kizárólag saját magával van elfoglalva, és ezen nem képes tovább lépni.

Nem tudja megérteni, miért leszel mérges valami miatt, ami szerinte semmiség, és emiatt még akár azt is érezteti veled, hogy szégyellned kellene magad. Úgy beszél, hogy a végére azt gondold, valóban te hibáztál, és ő már megint csak elszenvedője az eseményeknek. Azt érezheted, hogy tényleg túlreagálod a dolgokat, sőt, még az is felmerülhet benned, hogy nem tudsz megfelelően kommunikálni, hiszen mindig vita a vége.

Minden egyes megjegyzését úgy adja elő, hogy bár bántó számodra, ha végig gondolod őket, nem tudsz belekötni. Mindig megmagyarázza a beszólásokat, és te magad is elgondolkodsz azon, hogy talán te vagy a hibás.

Ez a legbiztosabb jele annak, hogy egy érzelmi pszichopatával randizol

Pedig egyáltalán nem ez a helyzet!

Egy érzelmi pszichopata szépen elhiteti veled, hogy mindent jó szándékkal tesz és mond, te pedig (állítása szerint) folyton kiakadsz miattuk, és konfliktusokat teremtesz. Ne hagyd, hogy lerombolja az önbizalmad, azt pedig pláne, hogy úgy gondold, nem vagy elég jó neki! Egy ilyen férfi sosem fogja beismerni a hibáit, és ha folyton benned ébreszt bűntudatot, valójában nem is szeret igazán.

Képek forrása: pexels.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást