20 leárazott meleg téli kabát, amiben még a lakást is képes vagy elhagyni

20 leárazott meleg téli kabát, amiben még a lakást is képes vagy elhagyni

Címlap / Stílus / 20 leárazott meleg téli kabát, amiben még a lakást is képes vagy elhagyni

Bár már mindannyian várjuk lélekben a tavaszt, hiszen a korlátozások eléggé leszűkítik így az életterünket és a négy fal most már néha elég erős bezártság érzetet generál, a hidegbe viszont annyira nincs nagy kedve az embernek kimozdulni. Tehát először is, a legjobb ha ki sem mozdulunk és az otthonunk kényelméből vesszük meg a tél utolsó hónapjára a leárazott, meleg kabátot. Másodszor viszont, ha muszáj kimozdulnunk, legalább olyan kabátban tegyük, ami nemcsak, hogy csinos, de nagyon meleg is. 

Tehát összeszedtük nektek a legszebb leárazott kabátokat, mindenféle formában, hogy mindenki ki tudja válogatni magának a kedvenceit – legyen az mini, maxi, szőrös, szimplán csak pihe-puha vagy egyszerűen hihetetlen meleg. Nézzük is a palettát. 

Pufi kabát 

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú, a pufi és pehelykabátok tökéletesen melegítenek, így egy ilyen darabban még a biztonságos és fűtött lakásunkat is kedvünk lesz elhagyni. A rövidebb kabátokhoz akár egy szoknyát és egy téli bakancsot is párosíthatunk – ne mondja senki, hogy ezekhez a kabátokhoz csak a sportos szettek mennek. 

Leárazott téli pufikabát
1. Bershka, 2. Bershka, 3. Answear, 4. Asos, 5. Stradivarius (háttér: realcg/depositphotos.com)

Gyapjú kabát

Cseréljük a szövetkabátunkat gyapjúra, hiszen a gyapjú köztudottan melegebb, így egyben maradhatunk franciásan sikkesek, mégsem kell reszketnünk még a hidegebb napokon sem.  Egy ilyen kabát jövőre sem fog kimenni a divatból, tehát bátran beruházhatunk rá! 

Leárazott téli gyapjúkabát
1. Zara, 2. Zara, 3. H&M, 4. Answear, 5. Asos (háttér: realcg/depositphotos.com)

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást