Dekor / Otthon

10 látványos ötlet, hogy még hívogatóbb legyen az ágyad

10 látványos ötlet, hogy még hívogatóbb legyen az ágyad

Ahogy szürkül az idő, egyre jobban vágyunk arra, hogy az ágyban összekucorodva töltsük az estéket – ezeken a mesés fekhelyeken pedig akár egy egész hétvégét is el tudnánk heverészni!

Kép forrása: projectinspired.com

A textillel bevont ágytámla sokkal puhább, hívogatóbb, barátságosabb hatást kelthet, még akkor is, ha egy ilyen komoly színt választottak hozzá.

Kép forrása: tumblr.com

A világos, semleges színek megnyugtató környezetet és tiszta benyomást keltenek, ezért sokan szívesebben fekszünk egy ilyen árnyalatokkal megvetett ágyba.

Kép forrása: stylemepretty.com

A kötött, puha anyagok mindig hívogatóbbá teszik az ágyat, még akkor is, ha csak egy extra takarót dobsz a vánkosok közé.

Kép forrása: instagram.com

Érdemes figyelmet fordítani az ágy elhelyezésére is! Ha teheted, próbáld ki, milyen, ha közvetlenül az ablak alá húzod. Lehet, hogy sokkal vidámabban fogsz ébredni!

Kép forrása: tumblr.com

Ezen a pihe-puha ágyikón nem féltek mintákat használni, de a szürke virágokat egy világosabb, puha és egységes hatású takaróval ellensúlyozták.

Kép forrása: tumblr.com

Egy könnyű függöny, és máris falak nélkül is intimebbé teheted a hálóhelyiséget.

Kép forrása: loombrand.com

Néha éppen csak egy kis fény az, amire szükséged van, hogy meghitt, barátságos hellyé varázsold az ágyadat. Ezek a kis izzók meleg, de nem bántó fényt nyújtanak.

Kép forrása: anthropologie.com

Tökéletes választás, ha egyszerre szeretnéd férfiassá és nőiessé tenni az ágyatokat: a sötétkék komoly hatást kelt, amit a csipke szegélyek és a szőrmével díszített párna ellensúlyoz.

Kép forrása: urbanoutfitters.com

Ha mégis a meleg színek mellett teszed le a voksodat, az élénk piros helyett érdemes a narancsos, terrakotta árnyalatokat keresni, mert ezek sokkal jobban elősegítik a pihenést.

Kép forrása: officialhuskylovers.com

És persze végül, de nem utolsó sorban: egy puha jóbarát mindig hívogatóbbá teszi az ágyadat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást