10 látványos ötlet, hogy még hívogatóbb legyen az ágyad

10 látványos ötlet, hogy még hívogatóbb legyen az ágyad

Címlap / Otthon / Dekor / 10 látványos ötlet, hogy még hívogatóbb legyen az ágyad

Ahogy szürkül az idő, egyre jobban vágyunk arra, hogy az ágyban összekucorodva töltsük az estéket – ezeken a mesés fekhelyeken pedig akár egy egész hétvégét is el tudnánk heverészni!

Kép forrása: projectinspired.com

A textillel bevont ágytámla sokkal puhább, hívogatóbb, barátságosabb hatást kelthet, még akkor is, ha egy ilyen komoly színt választottak hozzá.

Kép forrása: tumblr.com

A világos, semleges színek megnyugtató környezetet és tiszta benyomást keltenek, ezért sokan szívesebben fekszünk egy ilyen árnyalatokkal megvetett ágyba.

Kép forrása: stylemepretty.com

A kötött, puha anyagok mindig hívogatóbbá teszik az ágyat, még akkor is, ha csak egy extra takarót dobsz a vánkosok közé.

Kép forrása: instagram.com

Érdemes figyelmet fordítani az ágy elhelyezésére is! Ha teheted, próbáld ki, milyen, ha közvetlenül az ablak alá húzod. Lehet, hogy sokkal vidámabban fogsz ébredni!

Kép forrása: tumblr.com

Ezen a pihe-puha ágyikón nem féltek mintákat használni, de a szürke virágokat egy világosabb, puha és egységes hatású takaróval ellensúlyozták.

Kép forrása: tumblr.com

Egy könnyű függöny, és máris falak nélkül is intimebbé teheted a hálóhelyiséget.

Kép forrása: loombrand.com

Néha éppen csak egy kis fény az, amire szükséged van, hogy meghitt, barátságos hellyé varázsold az ágyadat. Ezek a kis izzók meleg, de nem bántó fényt nyújtanak.

Kép forrása: anthropologie.com

Tökéletes választás, ha egyszerre szeretnéd férfiassá és nőiessé tenni az ágyatokat: a sötétkék komoly hatást kelt, amit a csipke szegélyek és a szőrmével díszített párna ellensúlyoz.

Kép forrása: urbanoutfitters.com

Ha mégis a meleg színek mellett teszed le a voksodat, az élénk piros helyett érdemes a narancsos, terrakotta árnyalatokat keresni, mert ezek sokkal jobban elősegítik a pihenést.

Kép forrása: officialhuskylovers.com

És persze végül, de nem utolsó sorban: egy puha jóbarát mindig hívogatóbbá teszi az ágyadat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást