Ez a nem túl szép cipő újra meghódítja a világot – Hordanád?

Ez a nem túl szép cipő újra meghódítja a világot – Hordanád?

Címlap / Stílus / Divat / Ez a nem túl szép cipő újra meghódítja a világot – Hordanád?

Imádjuk a nyári szezon legújabb cipőtrendjét, amit utoljára talán a ’90-es években fedeztünk fel Jennifer Aniston, Courteney Cox vagy Meg Ryan lábán. Az év egyik legnagyobb sztárja a platform flip-flop papucs, amelyet már nemcsak a strandon, hanem az utcán is bátran viselhetünk. 

2021 a kényelmes darabok éve, ahogy arról már például A leghordhatóbb trendek a 2021-es tavaszi/nyári szezonra című cikkünkben is írtunk. A divattervezők nagyon figyelnek arra, hogy a kényelem játssza a főszerepet – van más elég bajunk, legalább a ruháink legyenek kényelmesek.

A flatform már évek óta hódít, nem mondom, hogy kiváltotta a magassarkúakat, de sokak választják ezt a verziót a tűsarok helyett.

Hiszen csinos, hosszítja a lábat, nőies, viszont mégsem kell fájós lábbal, szenvedve kibújni a nap végén a cipőnkből, akár éjjel-nappal viselhetjük.

A lapos papucsok ráadásul picit slamposak, ezek a magasított talpak viszont kicsit nyújtanak és ha a világmárkákból indulunk ki, bármivel viselhetjük őket. De a bármi alatt tényleg bármit értsünk, a divatguruk, bloggerek ugyanis ezeket a darabokat akár egy csinos öltönynadrággal is kombinálják. 

Illik a sportosabb szettekhez is, ruhához is bátran viselheted:

 

 

Vagy keverhetjük a stílusokat is, hogy valami egészen laza mégis szexi kombinációt kapjunk. Remek társa a fehér ingeknek is:

 

 

És ne aggódjunk, mert bár ez egy viszonylag új trend, online már sokféle verzió közül válogathatunk.  

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást