5+1 lakberendezési trükk pici hálószobákra: így lesz kényelmes és tágas hatású

5+1 lakberendezési trükk pici hálószobákra: így lesz kényelmes és tágas hatású

Címlap / Otthon / Dekor / 5+1 lakberendezési trükk pici hálószobákra: így lesz kényelmes és tágas hatású

A hálószoba mindig is fontos színtere volt a mindennapoknak. Itt hajtjuk ugyanis álomra a fejünket, és ebben kap kiemelt szerepet a mindennapok mókuskerekeiből való kiszakadás – a relaxáció és pihenés. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelően legyen berendezve. De mi van akkor, ha túl kicsi a hálószobánk és szűkös benne a hely? Lakberendezési tippjeinkkel te is könnyedén tágas hatást keltővé varázsolhatod a hálóhelyiségedet.

Nekem nagyon fontos, hogyha elmegyek este aludni, jó szájízzel térjek nyugovóra. Tudom, a napzárást nagyon sok minden befolyásolhatja – például, hogy éppen milyen napunk volt, milyen az idő odakint, mennyire vagyunk leterhelve vagy éppen történt-e valamilyen meghatározó esemény, ami az egész napot pozitív vagy negatív irányba terelte. De mégis, számomra a legjobb érzés az, ha úgy hajtom álomra a fejem, hogy rend van a hálószobámban, kellően kényelmes az ágyam, a szoba színei nyugtatóan hatnak rám – egyszóval minden stimmel és összhangban áll egymással annak érdekében, hogy harmóniában tudjak elaludni.

Éppen ezért oly lényeges, hogy a hálószoba megfelelően legyen berendezve és mind a bútorok, mind azok színe és elrendezése nyugtató és kényelmes hatást keltsenek. Egy nagyobb térrel természetesen az embernek könnyebb dolga van, mert ott jóval egyszerűbb jól érezni magunkat, de mi a helyzet akkor, ha kisebb a hálószobánk, és hely szűkében vagyunk? 

Nyugalom, nem kell megijedni, hiszen néhány szuper lakberendezési ötlettel hálószobánkat a nyugalom és a felhőtlen kikapcsolódás színterévé változtathatjuk. A bútorok elhelyezésétől a dekorációs ötletek megvalósításáig ugyanis minden apró részlet hozzájárulhat ahhoz, hogy még egy kisebb hálószoba is nagyobbnak tűnjön. Íme 5+1 szuper tipp, hogy hálód tágas hatású legyen még akkor is, ha hely szűkében vagy!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!