Otthon / Kert és terasz

A lakásodba tötéletesen illő szobanövények a feng shui szerint

Bonszai

Bambusz

A bambusz nagyon hasznos növény, aminek alkalmazását a feng shui kifejezetten ajánlja. Az életünk minden területén energiát adhat, ezért bárhol a lakásban jó, ha van egy ilyenünk. A siker és az érvényesülés jelképe is, ezért a dolgozószobában kifejezetten látványos hatást remélhetünk tőle. Egyben azonban a nyugalom szimbóluma is, ezért hálószobánkban is elhelyezhetünk belőle, sőt amennyiben tartós párkapcsolatra vágyunk, akkor a legjobb, ha inkább kettő van belőle.

Aloé

Az aloénak szintén nagyon sok pozitív hatást tulajdonít a feng shui. Feltölt energiával, segít túljutni a saját lustaságunkból fakadó problémákon, ezért a lakás bármelyik pontján eredményesen alkalmazhatjuk. Egészséget, gazdagságot és békét hoz, vagyis magába foglal minden olyan vágyat, amire általában törekszünk. Bármennyi aloét tarthatunk otthonunkban, hiszen a feng shui alapján kizárólag pozitív hatással lehet életünkre, ráadásul annak minden egyes területén.

Fokföldi ibolya

A fokföldi ibolyánk szintén olyan hatásokat tulajdonít a feng shui, amelyek az élet rengeteg területén segíthetnek a boldog, kiegyensúlyozott mindennapok megteremtésében. Feltölt energiával, segíti a jókedv dominanciáját s nem utolsó sorban megnyugtató harmóniát áraszt maga körül. Nyitottabbá, a többi ember iránt érdeklődőbbé és fogékonyabbá tesz bennünket, így segít a barátságok elmélyítésében. Pozitív gondolkodásra és életigenlésre sarkall, ideális helye a nappali, vagy más olyan helység, ahol a társas érintkezések leginkább zajlanak.

Olvastad már?  15 középhosszú frizura, amivel nem lehet mellélőni

Még 3 szobanövény a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2