Lakásfelújítás olcsón, stílusosan+Galéria

Lakásfelújítás olcsón, stílusosan+Galéria

Címlap / Otthon / Dekor / Lakásfelújítás olcsón, stílusosan+Galéria

Nem muszáj egy vagyont költenünk, ha szebbé szeretnénk varázsolni lakásunkat. Vannak nagyon könnyű és olcsó megoldások.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár könnyű és olcsó tippet, hogy új arcot adhass a szobáknak.

1) Átfestés.

A szobafelújításnak a legegyszerűbb módszere a kifestés. Néhány vödörnyi festék nem drága, és csodákat képes művelni!
 

2) Dísztárgyak és párnák.

Ha a dívány kezd kifakulni, kikopni, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy újat vegyünk, mit tehetünk? Terítsük le dísztakaróval és tegyünk rá pár szép díszpárnát. Ez valósággal feldobja a régi díványodat, rá sem fogsz ismerni, arról nem is beszélve, hogy olyan hangulatot teremthetsz ezen dísztárgyak segítségével, amilyet csak akarsz.

3) Kis dísz-szőnyegek.

Van egy kis folt a padlón? Rejtsd el egy szőnyeggel. Egy dekoratív dísz-szőnyeg, rongyszőnyeg igazán stílusossá és egyedivé tudja varázsolni a lakást, és messze nem kerül annyiba, mint újratetetni, csempéztetni a padlót, vagy akár vásárolni egy nagy szőnyeget. Egy keleti stílusú szőnyeg, egy hippi rongyszőnyeg, vagy bármi, ami jellemző rád és kifejezi a stílusod.

És bármikor kicserélheted, átrendezheted, könnyű mozgatni és olcsó, na meg persze tartós!

4) Új konyhabútor.

Nagyon fontos a konyhaszekrény és a fürdőszobai felszerelések, és nagyon sokba kerül őket kicserélni. Tegyél rájuk új, gömbkilincseket, díszítsd ki őket valami szép, lambéria-szerű faanyaggal, textíliával, nádból font díszítőelemekkel. Ez lehet, hogy annyira nem olcsó mulatság mint a többi „felszerelés”, de gondolj arra, mennyit költenél egy új szoba vagy konyhabútorra.

5) Üléshuzatok.

Igen, üléshuzatok. A mai üléshuzatok már nem olyan divatjamúlt, kifakult, durva anyagból készült huzatok, mint régen, a nagyszüleink idején. Keress rá a világhálón, és meg fogsz lepődni, hány szép, színes, modern üléshuzatot fogsz találni.

6) Szivacsozás.

Van egy régi, repedezett falad? Nem tudod elrejteni a javítás szépséghibáit? Egyszerűen csak lefested szivaccsal (keress rá a Google-on) változatos színekkel és meglátod, ismét csoda történik. Eredeti textúrákat, fantasztikus színösszetételeket lehet elérni, és mennyire olcsó és egyszerű az egész!

Látod; nem kell minden pénzed a lakásfelújításra költened, hogy szebbé, otthonosabbá tedd a lakásod.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást